commercieel medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Nijkerk
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Bouwplaatsinrichting zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inrichten van en veilig werken op bouwplaatsen. Vanuit onze locaties in Sittard en Nijkerk worden alle materialen door heel Nederland geregeld, geleverd en gemonteerd op de desbetreffende bouwplaats. Wij werken met hoogwaardig materiaal, dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

 

Jij komt te werken in een jong en dynamisch team welke adviezen en oplossingen biedt op het gebied van bouwplaats inrichting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stroomvoorziening, licht-/watervoorziening, afvalafvoer, traptorens en bouwliften. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en onderhouden van het contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of e-mail. Het contact zal hoofdzakelijk betrekking hebben op de productgroep bouwliften, uiteraard ben jij commercieel ingesteld en bespreek jij indien nodig ook andere oplossingen met de klant. Daarnaast ondersteun je de productspecialisten door het beheren van een eigen klantennetwerk, het signaleren van commerciële kansen en het inplannen van afspraken. Elke dag werken aan de tevredenheid van je klanten is jou dan ook op het lijf geschreven. In de functie van commercieel medewerker binnendienst in Nijkerk is geen dag hetzelfde!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het waarin jij als commercieel medewerker binnendienst komt te werken in Nijkerk, bestaat uit 6 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij
Stressbestendig en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker binnendienst de beste te worden, heb je:

 

 • Mbo werk-denkniveau bij voorkeur met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring;
 • Een commerciële instelling, je bent doortastend en je vindt klantcontact leuk;
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pre;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker binnendienst, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034, - en € 2.905, - op basis van en fulltime maandsalaris (40 uur);
 • Een interessante bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Nijkerk;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van interne en externe trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature commercieel medewerker binnendienst in Nijkerk een schot in de roos Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via