Technical Coördinator Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Aan afwisseling ontbreekt het niet in deze functie van technisch coördinator. Vastgoed. In jouw functie ben jij constant bezig met multitasking en is bij jou geen dag hetzelfde.

 

Als technisch coördinator beheer & onderhoud vastgoed in Sittard ben jij de schakel tussen onze filialen en de onderhoudspartijen en leveranciers. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische staat van ons vastgoed binnen Europa. Als technisch coördinator beheer & onderhoud ben je voor collega’s en leveranciers hét gezicht van onze organisatie voor wat betreft klachten- en storingenonderhoud. Dagelijks ben jij bezig met het beoordelen van onderhoudsverzoeken en storingen, het aanvragen en beoordelen van offertes en het in opdracht geven van werkzaamheden. Jij plant de onderhoudswerkzaamheden en vervolgens zorg jij ervoor dat het werk naar wens wordt uitgevoerd. Jij bewaakt de voortgang en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de stakeholders. Daarnaast houd jij je bezig met de aanbesteding en de supervisie van onderhoudscontracten en zorg je voor het opstellen en actueel houden van een meerjarige onderhoudsbegroting.  De afdeling Real Estate binnen Boels houdt zich ook bezig met de verduurzaming van de panden van Boels. Wat voor stappen kunnen we maken op het gebied van duurzaamheid. Wat komt hierbij kijken? Waar moeten we in investeren?

 

Kortom, het is een veelzijdige functie waarbij jij technisch, organisatorisch en op administratief vlak volop bezig bent.

De Boels familie
Natuurlijk werk je niet alleen en kom je terecht binnen een team in Sittard dat bestaat uit professionals met de zelfde drive en ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het vastgoed binnen ons bedrijf. De manager van dit team omschrijft zijn team als een ‘geweldig team waar veel tijd is voor een grapje, een stabiel team waar mensen van alle leeftijden werken en iedereen welkom is’.

In deze functie rapporteer je direct aan de Manager Real Estate en je standplaats is Sittard. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

Jouw profiel
Accuraat en ondernemend: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als technisch coördinator de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels opleiding richting (installatie) techniek
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed
 • Oplossingsvermogen en zoek je de ruimte om op basis van jouw ervaringen en ideeën een eigen invulling te geven aan jouw projecten
 • Een accurate, verbindende en nauwkeurige instelling

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als technisch coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de 3.243,- en 4.633,- euro bruto op basis van een fulltime, 40 uur, maandsalaris (De daadwerkelijke inschaling is op basis van kennis en ervaring)
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;

Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!
Is deze vacature van Technisch Coördinator Beheer en Onderhoud (Vastgoed) in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op 06 2875 7591 of via mail: marielle.boer@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via