Teamlead Crediteuren

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66 - Gebouw T
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als teamlead crediteuren stuur je 5 tot 7 collega's aan en ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van jouw team. Je houdt je daarnaast bezig met het zijn van een people leader, waarbij je jouw medewerkers in hun kracht zet om optimaal te presteren. Dit combineer je met het leiden en deelnemen aan verbeterprojecten, integraties en andere ad-hoc activiteiten. Met jouw bijdrage til je het team (en daarmee ook de afdeling) naar een hoger niveau, waarbij de interne controle niet uit het oog verloren wordt.

 

Daarnaast houd je, als teamlead crediteuren, controle op deadlines halen en zorg je dat taken worden uitgevoerd binnen de gestelde normen. Je bent ook bezig met het kijken naar verbeteringen: hoe doen we ons werk en hoe kunnen we dat werk in de toekomst efficiënter doen? Je bent proactief en houdt van aanpakken. Dit straal je uit richting je medewerkers.

 

Je werkt vanuit ons kantoor op de Nusterweg in Sittard. In deze functie is het mogelijk deels thuis te werken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 25 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je wordt onderdeel in het Crediteuren (Accounts Payable) team, onderdeel van het Financial Shared Service Center in Sittard. 

Jouw profiel

Hands-on en procesgericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als teamlead crediteuren de beste te worden bij Boels in Sittard, beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde HBO opleiding in financiële of bedrijfseconomische richting;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een internationaal georiënteerde omgeving;
 • Ervaring en affiniteit met systemen en IT (P2P) applicaties, in ieder geval goede vaardigheid met SAP;
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pré.

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als teamlead crediteuren in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past;
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van teamlead crediteuren in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Marielle Boer telefonisch of via Whatsapp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via