Talent Acquisition Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Wat ga je doen
Als Talent Acquisition Specialist bij Boels speel je een sleutelrol binnen een sterk groeiend internationaal bedrijf. Je denkt mee op strategisch niveau en maakt gemakkelijk de vertaling naar de operatie. Je bent verantwoordelijk voor de vacatures op ons hoofdkantoor in Sittard; vanaf het moment dat de vacature ontstaat tot het akkoord van de kandidaat (end to end). Als sterke communicator ben je een gesprekspartner van niveau. Zo onderhoud je duurzame relaties met zowel je kandidaten als de hiring managers.
Jouw portefeuille zal bestaan uit IT , Facilities, Procurement  en Marketing & Communicatie vacatures. De posities waarvoor je werft variëren van (senior) management posities tot ondersteunende rollen en alles ertussenin. Een afwisselend pakket dus!

 

Jij maakt het verschil
Naast het vinden en binden van talent ligt bij deze rol een zware nadruk op stakeholder management. Jij kent en begrijpt de business en hebt een diversiteit aan stakeholders in verschillende lagen van de organisatie; van middle management tot directie. Je schakelt rechtstreeks met de strategic board waar je optreedt als vakexpert en samen tot een recruitmentstrategie komt om talent te enthousiasmeren en aan Boels te binden. Je treedt op als adviseur met een goed inzicht in de arbeidsmarkt en je hebt een duidelijke visie op recruitment en talent acquisition. Jouw input is essentieel, jij bent in staat een standpunt in te nemen en durft je gesprekspartner uit te dagen, ongeacht wie er tegenover je zit.

Kortom een afwisselende en verantwoordelijke job waarbij je écht je steentje kan bijdragen aan de verdere groei van Boels!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Samen met je collega Talent Acquisition Specialist maak je deel uit van een internationaal Talent Acquisition Team met 24 collega’s. Je rapporteert aan het Head of Talent Acquisition. Naast Talent Acquisition wordt HR overkoepelend gewerkt aan diverse projecten waar je jouw expertise in kwijt kan, zoals onboarding, employer branding, interne mobiliteit en diversity, equity & inclusion.

 

Jouw profiel
Om succesvol te zijn in deze rol, breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als corporate recruiter of Talent Acquisition Specialist;
 • Goed thuis in sourcing via diverse online kanalen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Vasthoudend, creatief, organisatiesensitief en komt afspraken na.


Voor deze positie zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur (4 dagen) per week beschikbaar is.

 

Wat wij bieden
Kom je bij ons werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jouw kwaliteiten en ervaring;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Laptop, smartphone, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, thuiswerkregeling en -vergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van Talent Acquisition Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct van de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Schepers en ik geef graag antwoord, telefonisch of via WhatsApp op +316 2923 9031. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via