Financieel administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen

Je bent in als financieel administratief medewerker hét aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor de afhandeling van alle facturatie vragen die wij ontvangen. Jouw rol is extreem belangrijk!  Je haalt alles uit de kast om het facturatieproces vloeiend te laten verlopen. Jij weet je goed in te leven in de wensen van de klant doordat je een professionele service verleent en de juiste oplossing aandraagt. Je verzorgt de juist rapportages en zorgt voor een snelle klachtenafhandeling.

Als echte doorzetter stopt het hier voor jou niet. Jij boekt graag successen en denkt mee in verbeteringen. Een klacht oplossen is voor jou niet voldoende, jij wil jouw pro-actieve houding benutten en de zaken die jij signaleert, bespreek je met jouw team en zet je om in actiepunten. Deze actiepunten bewaken en evalueren jullie gezamenlijk binnen een hecht team.

Als echte teamplayer besef je het belang van contructieve feedback, hiermee helpen we elkaar én onze processen ontwikkelen. Jij weet dit op een professionele manier over te brengen naar zowel interne als externe collega's. Je hebt intensief contact met je collega’s binnen het CCC in Sittard maar ook in het veld zoals onze debiteurenafdeling, (key) accountmanagers, collega’s in de filialen en areamanagers.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

We zorgen ervoor dat je een volwaardig inwerktraject volgt waar je de juiste handvaten krijgt aangereikt. Zoals al eerder aangegeven vinden we kwaliteit belangrijk dus verzorgen we ook voldoende evaluatiemomenten om elkaar uit te blijven dagen en elkaar te ontwikkelen. Een leerproces eindigt niet, jij neemt de lead in jouw proces en verzorgt ons ook van constructieve feedback.

Stilstaan is niet ons ding, er zijn dan ook veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. De stip op de horizon kan wel eens verschuiven, maar dat is geen probleem. Al doende leren we veel van elkaar en blijven we onze service verbeteren.

Jouw profiel

Zit service en oplossingsgerichtheid in je bloed? Heb jij oog voor detail en affiniteit met cijfers? jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast een succes te maken van de rol als financieel administratief medewerker bij Boels, heb je:

 • MBO+ werk-en-denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Daarnaast werken wij o.a. met Insphire, SalesForce en SAP
 • Je hebt kennis van facturatie en creditmanagement
 • Je bent minimaal 32u per week beschikbaar
 • We werken doorgaans tussen 08.00 en 17.00

Wat wij bieden

Als je ons team in Sittard komt versterken als financieel administratief medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van facturatie medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via 06-43842960 of via stephan.vanlamoen@boels.nl

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via