Facturatie medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als facturatie medewerker kom je te werken op ons Customer Care Center (CCC) op de afdeling facturatie in Sittard. Je bent in deze rol hét aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor vragen en opmerkingen op het gebied van facturen. In deze rol ligt een sterke focus op pro activiteit, oplossend vermogen, voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren, initiëren en coördineren van te ondernemen acties binnen het team. Daarnaast hechten wij veel waarde aan je advies omtrent verbeteringen van kwaliteit en efficiency aangaande financiële processen en klachtenafhandeling.

Hoe belangrijk is de rol als facturatie medewerker op de afdeling facturatie bij Boels? Extreem belangrijk! Kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan; je haalt alles uit de kast om ons facturatie proces vloeiend en snel te laten verlopen. Je kunt je inleven in de wensen van de interne en externe klant, en levert een consistente, professionele service van een overtuigende hoge kwaliteit, met overtuigingskracht en klanttevredenheid als uitgangspunt.

Als facturatie medewerker is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen over facturen en lost deze op, je verzorgt de juiste rapportages en zorgt voor een snelle klachtenhandeling. Je hebt intensief contact met je collega’s binnen het CCC in Sittard maar ook in het veld zoals onze debiteurenafdeling, (key) accountmanagers, collega’s in de filialen en areamanagers en dat is niet alleen in Nederland, maar uit heel de Benelux.

Dit klinkt toch als muziek in je oren als aankomend facturatie medewerker bij Boels!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je wordt onderdeel van het facturatie team van Helma als jouw leidinggevende. Zij zal het beste in je naar bovenhalen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Jouw profiel

Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit service en oplossingsgerichtheid in je bloed? Hands-on, oog voor detail en affiniteit met cijfers; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO+ werk-en-denkniveau
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Daarnaast werken wij o.a. met Insphire, SalesForce en SAP
 • Je hebt kennis van creditmanagement. Ervaring binnen zakelijk debiteurenbeheer is een pre
 • Ruime analytische en communicatieve vaardigheden
 • Je toont initiatief, signaleert bijzonderheden, durft zelfstandig beslissingen te nemen en voelt je van A tot Z verantwoordelijk voor de klantvraag

Onze werktijden zijn tussen 0800 uur en 1700 uur.

Wat wij bieden

Als je ons team in Sittard komt versterken als facturatie medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van facturatie medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button.  Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via recruitment@boels.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via