Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Appingedam; Industrial
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Binnen Boels Industrial, het specialisme binnen Boels Verhuur B.V. dat zich focust op de Industriële klant. Onze klanten zijn actief in en rondom Appingedam. Denk hierbij onder andere aan constructiebedrijven, bouw gerelateerde organisaties en de maritiem & offshore.

Binnen ons enthousiaste team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de rol van accountmanager waarbij het jouw doel is om de regio Noord verder op de kaart te zetten. Dagelijks ben jij onderweg om projecten te gaan bezoeken. Je spreekt de uitvoerders en projectleiders van verschillende partijen, geeft advies op maat en sluit deals op locatie.  Doordat jij vaak jouw gezicht laat zien bouw jij jouw eigen netwerk op. Daarnaast heb je een actieve rol om projecten vroegtijdig in kaart te brengen en de juiste contactpersonen voor deze projecten samen met jouw collega’s te benaderen. Op deze wijze ben jij altijd tijdig aangesloten om nieuwe verhuringen te realiseren. Voor deze rol zijn wij echt op zoek naar een collega die Boels Industrial verder op de kaart kan zetten door middel van acquisitie en aansluitend het relatiebeheer.

Ieder bezoek is voor jou ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in de regio Appingedam werk je nauw samen met jouw collega accountmanagers maar ook met de vestigingsmanagers, regiomanagers en de districtsmanager, zodat we samen het maximale kunnen bereiken!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw profiel
Vriendelijk, betrouwbaar en een gun-factor; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en /of denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een buitendienst functie;
 • Interesse in Maritiem & Offshore, industrie, constructiebranche 
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als accountmanager in Appingedam dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris tussen de 2.900- en € 4.106,-euro bruto per maand obv 40 uur en een bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, auto van de zaak en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Is deze vacature van Accountmanager in Appingedam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via