Finance Trainee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Voor ons Finance Traineeship op het hoofdkantoor van Boels in Sittard zijn we op zoek naar gedreven talent vol passie en energie om zich te ontwikkelen tot onze Finance specialist van de toekomst! Met jouw financieel en analytisch inzicht ga jij impact maken binnen een grote groeiende organisatie die continue in beweging is. Ben je op zoek naar een uitdaging waar jij het verschil in kan maken? Wij helpen jou naar het beste (persoonlijke) resultaat!


Ontwikkelpad

Gedurende 24 maanden ga je als Finance trainee verschillende fases door om jezelf te ontwikkelen en toe te werken naar een uitdagende functie in Finance.

Fase 1:

De eerste 12 maanden van het Finance Traineeship bij Boels in Sittard is gericht op learning by doing. Als je impact wil maken is het cruciaal de context binnen de Finance afdelingen goed te kennen. Daarom ga je de eerste 12 maanden uitgebreid kennis maken binnen het Finance Shared Service Center en ga je meewerken op de afdelingen Financial Accounting, Accounts Payable, Accounts Receivable en/of Payroll.

Fase 2:

Vervolgens ga je als Finance Trainee een week naar het buitenland om met je opgedane ervaring en kennis te kijken naar de afdeling Finance in een van de Europese landen waar Boels actief is.

Tot slot ga je de Finance organisatie in beweging brengen. Dit doe je door twee projecten uit te voeren binnen de verschillende onderdelen van de Finance organisatie om zo mee te bouwen aan de afdeling én persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Begeleiding: Gedurende het gehele Finance Traineeship word je gecoacht en begeleid in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze periode word je uitgedaagd jouw skills en competenties te optimaliseren. Daarnaast bouw je jouw netwerk op. Hierdoor kun je veel leren en groeien binnen Finance.  


De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!


Het oranje team en jij

Gedreven om bedrijfsprestaties te verbeteren: jij bent het! En dus pas jij binnen ons Finance Traineeship! Om als Finance Trainee bij Boels in Sittard de beste te worden:

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding op gebied van HBO Finance & Control, International Business, Bedrijfskunde, Accountancy, bedrijfseconomie of andere relevante opleidingen;
 • Heb je maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Ben je financieel onderlegd, analytisch en kritisch ingesteld;
 • Ben je ambitieus, resultaatgericht en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Beschik je over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb je een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat we bieden

Als Finance Trainee bij Boels zorgen wij voor optimale begeleiding waardoor jij kan groeien en jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen. Daarnaast kun jij het volgende verwachten van Boels:

 • Een startsalaris van €2650,00 bruto per maand met een groeiplan;
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling door een op jou afgestemd coachingsprogramma en kennis- en vaardigheidstrainingen;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, bedrijfsfitness, fietsplan, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Solliciteren

Is deze vacature van Finance Trainee bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via