Chauffeur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 20-40 uur
  • Dienstverband Internal Employee
  • Standplaats Amsterdam - Noord
  • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons Boels filiaal in Amsterdam - Noord versterken? Als chauffeur  ben jij verantwoordelijk voor het transporteren van onze materialen en machines naar en van de klant Als chauffeur  ben jij iedere werkdag rond 16.00 uur klaar (er zijn natuurlijk uitzonderingen).  In de avonden en het weekend kun jij dus fijn bij je gezin zijn, tijd doorbrengen met vrienden of een andere leuke activiteit plannen! Klinkt niet zo verkeerd, toch?

Om een goed beeld te geven over de functie van chauffeur  in Amsterdam - Noord zal ik je nu meenemen in een gemiddelde werkdag aangezien geen dag hetzelfde zal. Je werkdag begint op de vestiging waar jij nog even tijd hebt om een kop koffie te drinken met je collega’s, vervolgens ga jij de wagen laden en ga jij op pad naar de klant. Omdat jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Mocht dit door omstandigheden toch niet lukken bel je je klant op om dit netjes door te geven. Bij de klant aangekomen lever jij alle materialen netjes af, geef je indien nodig advies over de machines, controleer je samen met de klant zorgvuldig de technische staat van de materialen en zorg je voor een correcte administratieve afhandeling. Hierbij is het belangrijk dat jij beschikt over een klantgerichte instelling, oog voor detail en jij kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan.
 
De boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels een van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt als chauffeur te werken in een team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.
 
Het oranje team en jij

Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur B(E) de beste te worden, heb je:
    1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur 
    Een rijbewijs B of eventueel BE
    Geen 9-17 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem
    Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij
    Een hands- on mentaliteit
 
Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur B(E), dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:
    Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
    28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
    Reiskostenvergoeding richting Amsterdam - Noord
    Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
    Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
    Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
  
Boelseye!

Je weet het zeker, dít is jouw baan! Heb je nog vragen? Laat het Marlon Oberjé, Recruitment Specialist weten via 06-39007975. 

Heb je gesolliciteerd? Top! Zijn wij na het bekijken van jouw cv net zo enthousiast als jij? Geweldig! Dan belt Marlon Oberjé (Recruitment Specialist) je voor een korte kennismaking. We kijken er nu al naar uit om je te verwelkomen in onze familie. Tot snel!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via