Verkoopmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Gouda

Dit is de rol

Boels pitstop
Als je van afwisseling binnen een technische omgeving houdt kun jij bij Boels als verkoopmedewerker op ons filiaal te Gouda je hart ophalen! Dit kun je als verkoopmedewerker verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Gouda op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je voorziet de klant van de juiste machines, je maakt de prijsafspraken en zorgt vervolgens voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het controleren van de machines die retour worden gebracht. Indien alles in orde is zorg jij ervoor dat de klant zijn borg terugkrijgt. 

 

Jij denkt altijd in het belang van de klant, je luistert goed naar de wensen van de klant en je kan hier goed op inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. En samen met je collega’s in Gouda zorg je ervoor dat het filiaal een goede uitstaling heeft.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Gouda bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Een servicegerichte instelling en altijd behulpzaam naar je klanten. Maar ook zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoopmedewerker de beste te worden, heb je:

 • Mbo werk- en/of denkniveau;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met Word en Excel;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoopmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de€ 2.034 en € 2.905op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Gouda;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van verkoopmedewerker in Gouda een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op
0638594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via