Account Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Site Accommodation leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor vele grote en gerenommeerde opdrachtgevers in heel Nederland binnen, de bouw & installatie en industrie. Tevens zijn wij grootschalig aanwezig binnen de evenementensector en voorzien we o.a. evenementen zoals Pinkpop, Lowlands en Tomorrowland al sinds jaar en dag van onze units. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Vanuit jouw rol als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de regio Amsterdam. Jij bent voor bestaande en nieuwe klanten het eerste aanspreekpunt, je bent proactief in het contact met klanten waardoor je de relatie onderhoudt en verder uitbouwt. Jij brengt advies uit aan jouw klanten over huidige en toekomstige projecten over de inzet van onze units maar neemt de klant ook mee in de extra diensten die wij vanuit Boels kunnen leveren. Daarom is het belangrijk dat jij kansen signaleert, de doelstelling hebt om de klant van een compleet advies te voorzien en de klant voorziet van duidelijke commerciële afspraken.

Naast het bezoeken van de projecten en projectrelaties sluit je ook regelmatig aan bij collega’s van andere divisies om samen de klanten te helpen en ze van een passend aanbod te voorzien. Denk hierbij aan:

‘Hoeveel units heeft de klant nodig? Op welke ondergrond komen de units te staan en met welk doel kunnen onze units ondersteunen? ‘

Op basis van de vraag van de klant geef jij een degelijk advies af en sluit jij de deal. Jij weet als accountmanager wat er speelt in jouw rayon betreffende huidige en toekomstige projecten, zodoende creëer jij zowel interne & externe zichtbaarheid. Tot slot heb jij ook regelmatig op de vestiging Sittard met de rest van het team. Kortom; een zelfstandige, uitdagende én verantwoordelijke functie binnen een internationale familieorganisatie!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Boels Unitverhuur waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Sluit het bovenstaand profiel bij jou, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, beschik jij over;

 • Een energieke en enthousiaste instelling; jij staat achter ons product en kan dit ook uitdragen aan de klant;
 • Commerciële ervaring in een (aantoonbare) buiten dienst functie; je snapt de wereld waarin wij ons begeven, ‘je spreekt de taal’ en bent een echte verbinder;
 • Ervaring binnen de verhuur branche, modulaire huisvestiging of binnen de bouw;
 • Een gedreven instelling en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen verder ben je nieuwsgierig ingesteld en heb jij er geen problemen mee om regelmatig trainingen te volgen om meer kennis op te doen van de Boels producten;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874, - en € 4.106, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager in regio Amsterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via