Meewerkend voorman

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband External Employee
 • Standplaats Geleen; Industrial
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Industrial is de specialist binnen Boels die zich richt op zwaardere industrieën zoals (Petro)chemie, scheepswerven, tankbouw en metaal industrie. Hiervoor leveren we een totaalpakket bestaande uit producten en diensten op het gebied van o.a. tijdelijke licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen, lasmachines, gereedschappen en hef- en hijsmiddelen. Verhuur op dagelijkse basis maar ook tijdens grootschalige nieuw- en verbouwprojecten waarbij veiligheid, betrouwbaarheid, essentieel zijn voor ons succes. Naast industriële producten leveren we producten uit het gehele Boels aanbod (cross-sell), waardoor we een “One-stop” worden voor onze klanten. Met nieuwe producten en diensten en een het breedste assortiment hebben we een sterke groei ambitie voor de komende jaren binnen onze bestaande en nieuwe klanten.

 

Als meewerkend voorman rapporteer je aan de teamleider TD en Logistiek en is er een ondersteunende rol richting de projectmanager.
In hoofdlijnen is de functie in te delen in drie hoofdtaken, te kennen als waarnemend teamleider bij afwezigheid, ondersteuning aan de dagdagelijkse verhuur en als kers op de taart sturing geven tijdens & meedraaien bij projecten.
Vanuit deze drie hoofdtaken ben jij samen met de teamleider en projectmanager verantwoordelijk voor diverse KPI’s waaronder de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.
Enkele voorbeelden van subtaken zijn te kennen als; procesoptimalisatie, initiëren en implementeren verbetervoorstellen, meewerken in de werkvoorraad betreffende keuren conform normen als NEN3140 & volt400.

 

Daarnaast optimaliseer jij de interne werkprocessen en zorg ervoor dat de juiste kwaliteitscontroles worden toegepast. Zodra de apparatuur klaar is om geleverd te worden neem jij contact met de klant op om de aflevering te bespreken, deze planning neem jij vervolgens weer door met de chauffeurs. Indien noodzakelijk ga jij met de monteurs mee naar de klantlocatie om de werkzaamheden ter plaatse aan te sturen.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Je komt terecht in een leuk team welke bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Dit team heeft veel ervaring binnen de industrie en een passie voor het vak. Binnen het team komt men op voor elkaar en werkt iedereen nauw met elkaar samen. 

 

 

Het oranje team en jij
Stressbestendig en nauwkeurig; jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde technische MBO opleiding en/of aansluitende certificeringen
 • Minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol is een pré
 • Je bent bereid om storingsdiensten te draaien (1x in de 8 weken)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en/of Duits is een pré
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan en de ambitie om door te groeien binnen de organisatie
 • Jij beschikt over een VCA (Vol), Certificaat heftruck en een BE rijbewijs of jij bent bereid om deze op onze kosten te behalen.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als meewerkend voorman, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Geleen
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van meewerkend voorman bij Boels Industrial te Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via