Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Bosch - De Herven
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager.

Als accountmanager ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van onze organisatie in de regio Eindhoven- ‘s Hertogenbosch. Dit betekent dat jij dagelijks onderweg bent om klanten te bezoeken op directie- & inkoop niveau. Ons klantenbestand is zeer divers, zo kom jij over de vloer bij gemeentes, bouwmarkten en aannemers waar jij de ene dag overleg hebt met de directie en een dag later in overleg bent met de verantwoordelijke inkoper. Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels. Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant.

Naast het externe relatiebeheer sla jij ook de interne brug voor jouw collega’s en signaleer jij kansen in de markt. Vanuit jouw intrinsieke motivatie heb jij als doel de klant te ontzorgen en mee te denken in mogelijkheden. Dit alles met als doel: een tevreden klant en een intensievere én langdurige samenwerking maar ook om een optimaal rendement te behalen.

Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met je organisatorisch talent en adviserend vermogen. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.


Kortom; een afwisselende én dynamische rol als accountmanager binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!  Als accountmanager kom jij ons versterken, jij maakt onderdeel uit van het team Zuid waarin jij samenwerkt met jouw collega accountmanagers. Je rapporteert in deze rol aan de Salesmanager.

Jouw profiel
Sales gedreven en je ‘spreekt de taal’,: jij bent én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • 3 - 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Een sales gedreven instelling en ben jij in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden;
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden en haal jij je motivatie uit het verder uitbouwen van interne én externe relaties;
 • Een hoge gun-factor, een positieve én enthousiaste instelling;

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als accountmanager in Eindhoven – ‘s Hertogenbosch, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van accountmanager in Eindhoven – ‘s Hertogenbosch een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle Boer en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via