Inside sales representative

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Als inside sales representative kom jij te werken op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Geen dag is hetzelfde als inside sales representative in Sittard. Samen met één van de accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor jouw rayon binnen de Benelux. In de ochtend ga jij na welke klantvragen er per email zijn binnengekomen en maak jij aan de hand van de gevraagde informatie offertes op. Indien er zaken onduidelijk zijn neem jij telefonisch contact op met de klant voor verheldering en met als doel een sluitende aanbieding te maken. Indien nodig laat jij een tekening maken door jouw collega en als de offerte compleet is verstuur jij deze naar de klant. Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging en neem jij opnieuw contact op met de klant om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Wat gaaf als de offerte definitief is en jij ervoor kan zorgen dat het benodigde materiaal ook uitgeleverd wordt!


Binnen deze functie heb jij veel telefonisch contact met klanten, jouw collega accountmanagers en collega’s op onze filialen. Verder verwerk jij alles in ons interne administratieve systeem. Dit alles in samenwerking met collega’s die, net als jij, gespitst zijn op het rondmaken van de deal!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij
Stressbestendig en een regelaar in hart en nieren; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Wat wij sowieso van jou vragen; 

 • MBO+/HBO niveau richting commerciële economie;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke (commerciële) functie;
 • Affiniteit met bouw en/of techniek en je weet hoe de processen daarbinnen lopen;
 • We starten met een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we verder met een vaste aanstelling; 
 • Communicatieve vaardigheden en vind jij het geen probleem om snel te schakelen;
 • Je hebt kennis van SAP en Microsoft office;


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als inside sales representative, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • 28 verlofdagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
 • Volop carrièrekansen; 
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met 53% personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-41079459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via