Junior Business Analist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66–Geb. AG
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?
In de functie van Junior Business Analist ben jij de drijvende kracht achter de dagelijkse backoffice activiteiten. Je wordt verantwoordelijk voor het analyseren, verbeteren en doorvoeren van verschillende processen en procedures. Deze procedures hebben een divers karakter. Dit kan namelijk; commercieel, administratief of technisch van aard zijn. Hierdoor is de rol erg afwisselend en is geen werkweek hetzelfde. Jij bent de drijvende kracht en de ‘kartrekker’ in alle verbeterprojecten die momenteel spelen binnen de afdeling, tevens zorg je doormiddel van stakeholder-management ervoor dat ook andere afdelingen op de juiste manier worden betrokken.

 

Je voert deze verbeterprojecten uit voor de afdeling Used Equipment in Sittard. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop van onze machines. Deze worden verkocht als een machine is afgeschreven of de reparatiekosten niet meer rendabel zijn. Je zal werken op het kantoor op de Nusterweg, in Sittard, waar het team van Used Equipment gevestigd is. Er worden bijna 30.000 machines per jaar verwerkt waarvan een gedeelte ook retour wordt gebracht aan de verhuurvloot. Deze machines worden geleverd vanuit heel Europa, waardoor de afdeling een internationaal karakter heeft en er veel contact is met de betreffende landen. Momenteel is de afdeling volop in beweging. De organisatie groeit in zijn geheel elk jaar, dit zorgt ervoor dat ook de afdeling Used Equipment zich op enkele onderdelen opnieuw uit moet blijven vinden. Dat is waar jij, als Junior Business Analist, ook je steentje aan gaat bijdragen.


De Boels-familie
Met bijna 7.000 collega’s, 725 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Ons team waarin jij, als Junior Bussiness Analist, komt te werken in Sittard bestaat uit ongeveer 25 collega’s.


Jouw profiel
Je bent een enthousiaste ‘aanpakker’ die graag in teamverband werkt maar ook zelfstandig beslissingen durft te nemen. Tevens ben je bereid om in jezelf te investeren en je onze business tot in detail eigen te maken, verder heb je of ben je:

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in een bedrijfskundige richting)
 • Woonachtig in de regio Sittard
 • Uitstekende beheersing van office pakketten en in het bijzonder Excel.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pré


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Junior Business Analist in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!

Is deze vacature van Junior Business Analist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-43842960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via