Productie medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Magazijn

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker ben je werkzaam in het centraal magazijn in Sittard. In eerste instantie is het jouw taak om de machines, die gekocht zijn voor de verhuur,  te bewerken zodat deze ook daadwerkelijk verhuurd kunnen worden.  Dit houdt in dat ons materieel wordt voorzien van een Boels sticker en een uniek Boels ID nummer wat correspondeert met ons digitale systeem. Het gaat hier om de kleine en grote machines van Boels Rental, maar ook de producten van onze DIY (Do It Yourself) shops in heel Europa. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan breekhamers, boormachines, grondwerkmachines of airconditioners. Ook zal je sommige machines (deels) in elkaar zetten en controleren of er voldoende olie en/of benzine in de machines zit. Verder ben jij als technisch medewerker, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het netjes en ordelijk houden van het magazijn. In ons centraal magazijn te Sittard ligt voldoende uitdaging in deze functie. En daarnaast is het een nette, schone werkplek.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij, als technisch medewerker, bij kan horen bestaat uit ongeveer 8-10 enthousiaste collega’s. Het is een divers team die er met elkaar voor zorgen dat jij snel ‘up and running’ bent en dat je je thuis zal voelen. Een deel van de medewerkers werkt al langer op deze afdeling waardoor zij jou goed kunnen uitleggen wat er moet gebeuren en kunnen helpen waar nodig.

Jouw profiel

Proactief en iemand met veel energie: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als technisch medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een goede fysieke gesteldheid
 • Het is een pré als je een VCA en/of heftruck certificaat hebt
 • Een zeflstandig instelling en je werkt graag in een team

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als technisch medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.701,- en € 2.300,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness, een fietsplan en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van technisch medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: stephan.vanlamoen@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via