Filiaalmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Utrecht - Overvecht
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Dit kun je als filiaalmedeweker verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Utrecht - Overvecht op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit  kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt Marielle in jouw vestiging binnenlopen. Zij heeft een schrobmachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij gaat nu de machine controleren of deze nog werkt en gaat er vervolgens voor zorgen dat Marielle haar borg terug krijgt. Als filiaalmedewerker zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.

 

Wij zoeken iemand die de handen uit de mouwen durft te steken. Naast de werkzaamheden aan de balie zoals telefoon opnemen, klanten helpen en email behandelen zal jij als nieuwe collega ook geregeld in het magazijn bezig zijn. In het magazijn zullen de werkzaamheden bestaan uit verhuurde machine nakijken en schoonmaken, laden en lossen en alles wat er nodig is om de orde en netheid te bewaren. We zoeken iemand die collegiaal is maar wel durft te zeggen waar het op staat. Jij denkt als filiaalmedewerker in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat of licht onderhoud aan het verrichten bent aan machines. En samen met je collega’s in Utrecht - Overvecht zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstaling heeft.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in Utrecht - Overvecht bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Je komt te werken in een team dat voor elkaar klaar staat, elkaar wilt helpen waar nodig maar elkaar ook verteld waar het op staat. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmedewerker de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit hebt met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met MBO werk- en/of denkniveau
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring
 • Een servicegerichte instelling
 • Een hands- on mentaliteit
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als filiaalmedewerker dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Utrecht - Overvecht
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren!
Is deze vacature van filiaalmedewerker in Utrecht - Overvecht een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via 0641079459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via