Manager Sales

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Salesmanager Zuid ben jij de commerciële aanjager van het district en vertaal jij de beschikbare markt- en bedrijfsinformatie naar ambitieuze plannen om zo het optimale resultaat te behalen. Je bent alert op actuele marktontwikkelingen en speelt hier via doelgerichte acties snel op in. Daarnaast stel je voor jezelf en je team targets en bewaakt de realisatie hiervan in samenwerking met je collega MT leden. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de omzet en resultaten binnen het district Zuid . 

 

Je geeft leiding aan een team van accountmanagers en de commerciële binnendienst en fungeert als hun klankbord in complexe en uitdagende vraagstukken.Als leidinggevende zorg jij ervoor dat de medewerkers in hun kracht worden gezet en creëer je de juiste randvoorwaarden zodat de medewerkers optimaal kunnen presteren. Je hebt oog voor de ontwikkeling van je medewerkers en weet ze te enthousiasmeren en uit te dagen als het gaat om continu verbeteren en optimaliseren van de verhuuractiviteiten.

 

De combinatie van alle werkzaamheden maakt dat deze rol een hele mooie uitdaging biedt aan  managers met commercieel talent. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen onderwerpen van strategisch naar operationeel niveau, maar ook dat je makkelijk kunt communiceren op diverse niveaus binnen en buiten de organisatie. In deze functie heb je te maken met verschillende interne en externe belangen, welke je bij elkaar moet brengen. Dit vraagt betrokkenheid, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid.

De Boels Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

 

Jij bent binnen het district zuid de commerciële collega van de Districtsmanager. Hier geef je leiding aan een team van 14 accountmanagers en 4 binnendienst medewerkers. Je komt terecht in een jong, dynamisch en enthousiast team waarin we continue op zoek zijn naar de grenzen van onze capaciteiten en competenties. Jullie bouwen samen aan de verdere professionalisering van de organisatie van Boels Rental.  Daarbij ben je in staat om de visie, missie en strategie volgens de 5 pijlers van Boels Rental verder uit te dragen. Je maakt in deze rol deel uit van het MT van het district  Zuid en rapporteert aan de district manager.

 

Jouw profiel

Proactief, commercieel en communicatief sterk; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Salesmanager in de regio Zuid de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde opleiding op Hbo-niveau in een commerciële richting;
 • Je hebt ruim aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een commercieel-technische werkomgeving;
 • Je bent resultaatgericht en geniet van commerciële successen
 • Je bent sociaalvaardig, innovatief en hands-on ingesteld;
 • Je hebt een flexibele instelling en reizen vormt voor jou geen probleem;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied (Limburg/Brabant)

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Salesmanager dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.789,- en € 5.413,-  op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

 

Is deze vacature van Salesmanager Zuid een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle Boer en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via