Accountmanager Bouwprojecten

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Leiderdorp
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van accountmanager bouwprojecten.

Als accountmanager ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van onze organisatie in de regio
Bollenstreek/Katwijk & Leiderdorp. Dit betekent dat jij dagelijks onderweg bent om klanten te bezoeken op de bouwplaats en het leuk vindt om direct met de uitvoerders en projectleiders te schakelen om hen advies te geven over de potentiële inzet van onze machines. Als accountmanager bouw je continu aan de relatie tussen jouw klanten en Boels.  Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Verder ben jij iemand die, zodra jij langs een gaaf bouwproject rijdt, de stoute (werk)schoenen aantrekt om de bouwplaats te bezoeken om in contact te komen met de verantwoordelijke manager(s).
Naast de externe acquisitie en relatiebeheer sla jij ook de interne brug voor jouw collega’s en signaleer jij kansen in de markt. Vanuit jouw intrinsieke motivatie heb jij als doel de klant compleet te ontzorgen en mee te denken in mogelijkheden. Dit alles met als doel: een tevreden klant en een intensievere én langdurige samenwerking maar ook om een optimaal rendement te behalen.


Jouw toekomstig manager Courtney zegt het volgende; “Dit is echt de mooiste rol binnen ons team, eerst sta je op een ‘kale’ bouwplaats en een paar maanden later staat hier een fantastisch nieuw en mooi pand. Als je hier later langs rijdt is het toch supergaaf om te kunnen zeggen; hier heb ik aan meegewerkt!”

Wil jij dit ook kunnen zeggen en bouw jij graag mee aan de skyline van regio Bollenstreek/Katwijk & Leiderdorpén ons klantenbestand? Dan komen wij graag met jou in contact!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Jouw profiel
Vriendelijk, betrouwbaar en een gun-factor; jij bent én hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in de regio Bollenstreek de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en een woonlocatie in de regio en je brengt bij voorkeur een netwerk in Bollenstreek/Katwijk & Leiderdorp  eo mee;
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Affiniteit met de verhuur, de bouw , techniek, bouwprocessen of onze Boels dienstverlening, dit is een pré;
 • Ambitie om te blijven groeien;
 • Een hands- on én winnaars mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Solliciteren!
Is deze vacature van Accountmanager in de regio
Bollenstreek/Katwijk & Leiderdorpeen match? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Kim en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  0681040586.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via