Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband External Employee
 • Standplaats Oosterhout
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Boels Pitstop
In deze functie van chauffeur in Oosterhout ben je iedere dag rond een uurtje of 5 klaar (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Dit betekent dat je veel tijd hebt om bij je gezin te zijn, lekker te sporten of te chillen met je vrienden. Klinkt goed toch? 

Maar laat ik je nu even meenemen in een dag van een chauffeur bij Boels in Oosterhout. In de ochtend heb je tijd om even bij te praten, want de busjes en de aanhangwagens zijn al geladen. Daarna ga je op pad. Jij zorgt voor de levering en het ophalen van onze machines (Hoogwerkers, Steigers , Graafmachines en overige producten) bij de klant. Omdat jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Daar aangekomen lever jij alles netjes af. Soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.

De werkzaamheden op ons filiaal te Maastricht zijn veelzijdig en afwisselend en dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met de andere chauffeur zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waarin jij komt te werken in Oosterhout bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Samen met de andere chauffeur vormen jullie de ‘dream team’. Jouw collega's lunchen graag samen en zijn fan van fritjes vrijdag! Eet je mee?

 

Het oranje team en jij

‘Gemotiveerd en behulpzaam’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Boels! Om daarnaast ook als chauffeur (parttime of fulltime) de beste te worden, heb je:

 • Een rijbewijs BE 
 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een klantgerichte visie en wordt niet bang van een dynamische omgeving
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uren per week. We kunnen 32 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur in Oosterhout, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1750 - en €2600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (op basis van 40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen) (op basis van 40 uur)
 • Reiskostenvergoeding richting Oosterhout
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur in Oosterhout een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Sander en ik geef graag antwoord via SMS/WhatsApp op 0641 079 459. Hoor ik snel wat van je? 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via