Project Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Moerdijk
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Over jouw rol
Bij Boels Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in de Benelux binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Als projectmanager Benelux zorg jij ervoor dat de projecten goed verlopen, van inventarisatie, uitvoering tot afronding van onze projecten. Hierin werk jij nauw samen met jouw collega’s in het projectteam. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het regelen én coördineren van het complete project. Tijdens het offerte traject ben jij als projectmanager betrokken en geef jij jouw advies af aan jouw collega’s. Gedurende deze procedure  sluit jij als specialist regelmatig aan bij de sales gesprekken en geef jij hierin advies af aan de klant. Zodra de offerte akkoord is ben jij verantwoordelijk voor de operationele uitrol van het project; jij schakelt met de filialen om materieel te regelen waarbij jij intensief contact hebt met de filiaalmanagers waarbij jij hen meeneemt in de planning; wanneer hebben wij wat nodig?

Verder signaleer jij knelpunten tijdens het project en zorg jij ervoor dat alle in- & externe stakeholders op de hoogte blijven van de voortgang. Als projectmanager bij Boels ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en dus is het belangrijk op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen bij verschillende afdelingen én waak jij op het naleven van de planning.  Als projectmanager weet je alle facetten bij elkaar te brengen voor de start van het project, jij zorgt er samen met je team voor dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Jij haalt je motivatie uit het helpen van de klant. Dit betekent dat je tijdens de uitvoering van het project ook op locatie aanwezig bent om de voortgang te bewaken en ben je tijdens de uitvoering 1e aanspreekpunt voor de klant.

Als Projectmanager Benelux heb jij een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is. Jouw standplaats is Rotterdam of Amsterdam waar jij ca. 50% van de werkweek aanwezig bent. De overige dagen reis jij door de gehele Benelux waarbij jij veel internationale contacten opdoet.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.


Het oranje team en jij
Regelen & coördineren, overzicht houden en communicatief; jij kan het én bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als projectmanager Benelux de beste te worden, heb je;

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, naast Nederlands beheers jij de Engelse taal vloeiend, Frans is een pré;
 • Enkele jaren ervaring met het regelen van processen en / of ervaring als projectleider.
 • Communicatieve vaardigheden, maar ben je ook overtuigend, sta je voor samenwerking, durf jij beslissingen te nemen, neem jij een gezonde portie humor mee en vind jij sfeer belangrijk;
 • Commerciële vaardigheden; als geen ander weet jij in- & externe verbindingen te leggen en heb jij een hoge gun-factor;
 • Inschattingsvermogen; Je houdt van de dynamiek want elke dag is anders en ieder project kent nieuwe uitdagingen, jij bent in staat in oplossingen te denken en bent niet bang voor een deadline of een goede discussie in- en / of extern. Je manier van communiceren is helder, empathisch en opbouwend.
 • Organisatievermogen, je bent gestructureerd en servicegericht, gezien het internationale karakter van de rol ben jij flexibel t.a.v. reizen.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als projectmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • In deze rol krijg je de beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone, werken op afstand is voor ons geen probleem, 50 – 50 locatie / standplaats Rotterdam
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van projectmanager een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641079459.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via