Recruiter

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces binnen jouw district in Nederland samen met een aantal specials verspreid door Nederland.Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces, dus vanaf het moment dat de vacature ontstaat tot aan het moment dat het contract wordt verstuurd. Je taken zijn dan ook zeer gevarieerd, je doet een vacature intake met je hiring manager, zet een wervingsplan op, schrijft wervende vacatureteksten en start indien nodig een online campagne. Tevens benader en selecteer je actief kandidaten via diverse online kanalen. Vacatures waarvoor je werft zijn bijvoorbeeld de monteurs, chauffeurs, verkoopmedewerkers, accountmanagers en depotmanagers voor jouw regio, maar ook rollen voor de specials. Gedurende het gehele proces ben jij eerste aanspreekpunt voor de hiring manager en de kandidaat en houdt alle partijen op de hoogte door regelmatige statusupdates.

Kortom een gevarieerde rol waarin je jouw steentje kan bijdragen aan de groei van Boels. Je standplaats is Sittard, maar je kan in deze functie hybride werken en ook regelmatig met de poolauto naar je regio rijden om daar aanwezig te zijn.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je maakt als Recruiter deel uit van een internationaal recruitment team wat vanuit Sittard en diverse plaatsen in België en Duitsland werkzaam is en bestaat uit 24 collega’s in verschillende specialismes. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Jouw profiel

Communicatief sterk en stressbestendig: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Recruiter de beste te worden bij Boels in Sittard, breng je het volgende mee:

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als recruiter, aan de bureauzijde of corporatezijde;  
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring als netwerker en weet je hoe je het juiste talent proactief kunt vinden en benaderen;
 • Van nature zit het in je om kandidaten te verrassen om hen zo en een geweldige recruitment ervaring te geven, ook als ze niet zijn aangenomen.


Voor deze positie zoeken we een kandidaat die minimaal 32 uur (4 dagen) per week beschikbaar is.


Wat wij bieden
Als je ons komt versterken als Recruiter, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.623,- en €3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Recruiter in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Schepers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 2923 9031. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via