Werkplaatsmedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Groningen
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Zorg jij ervoor dat ons filiaal in Groningen werkt als een geoliede machine? Als Werkplaatschef op onze vestiging in Groningen ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden van ons machinepark. Doordat ons machinepark enorm divers is kan dit verschillen van machines op het gebied van handgereedschap tot aan een hoogwerker. Jij kijkt de machines na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van keuringen, voorraad bij te houden en draag jij de verantwoording voor een schone en veilige werkplaats.

 

Op basis van de dagelijkse planning begin jij met het verwerken van retour gekomen machines. Dit kan verschillen van schoonmaken tot het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Als een machine eenmaal door jou gecontroleerd is zorg jij voor een correctie administratieve afhandeling zodat de machine weer terug de verhuur in kan gaan. 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in  Groningen  binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst en planning. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

 

Jouw profiel
Rijbewijs B en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als werkplaatschef de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als werkplaatschef , dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting  Groningen
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!
Is deze vacature van werkplaatschef in  Groningen  een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? 
Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via