Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam - Duivendrecht
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Wat ga je doen?
De functie van de chauffeur in omgeving Groot Amsterdam is zeer divers. Dagelijks ontvang jij een route/rittenlijst. Deze ontvang je digitaal waarin je alle benodigde informatie terugvind. Je start jouw werkdag vanuit de zaak, waar je met je collega chauffeurs nog een bakje moed in de ochtend samen opdrinkt voordat je als zelfstandige driver Amsterdam in gaat.

Een route bestaat de ene dag uit het leveren van hoogwerkers voor het grootste prestigeproject in Amsterdam, de andere dag waan je je in een andere wereld en sta je op een evenement gepland om onze klant te voorzien van hekken, portofoons en brandblussers. Later in de week rijdt je de Johan Cruyf Arena op om de installateurs te voorzien van klimmateriaal.

 

Routes veranderen ook door de dag heen, bijvoorbeeld door het sluiten van een bouwplaats, het sluiten van een evenement, door verkeershinder of doordat collega’s bijv. hulp nodig hebben bij een spoed opdracht. De planners op kantoor voorzien jou digitaal van de laatste informatie en omdat jij flexibel en stressbestendig bent, raak jij hierdoor alleen maar meer gemotiveerd! Naast je operationele werkzaamheden, ben je als chauffeur zelf verantwoordelijk om jouw bedrijfswagen schoon te houden en verzorg jij klein onderhoud, denk hierbij aan het bijvullen van olie en andere vloeistoffen, banden oppompen enz. Je staat dagelijks in contact met klanten van Boels Rental, jouw collega’s op het kantoor in Amsterdam en met de filialen van Boels Rental in de regio Amsterdam.

 

Het werk is zeer dynamisch. Ben je wat eerder klaar met je ritten dan kun je heerlijk vroeg van je avond genieten. Loopt het transport een dag door dan ben jij bereid om nog door te rijden om ook die laatste klant van zijn materiaal te voorzien. Wij zijn flexibel, ben jij dat ook!?


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in regio Amsterdam bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.


Jouw profiel
‘Een gezonde werkmentaliteit’ ‘Verantwoordelijk bent ingesteld’; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Je komt te werken in regio Amsterdam en zal met meerdere vestigingen samenwerken waardoor je met veel collega’s samenwerkt! Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk omdat zij dezelfde waarde hechten aan hun functie als jij; vrijheid en dynamiek, klinkt gezellig toch? Verder pas jij bij Boels als;

 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B of eventueel BE
 • Je ervaring hebt in een soortgelijke branche (transport / logistiek / techniek ), dit is een pré
 • Je flexibel bent qua werktijden en dagen
 • Je klant- en service gericht bent

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als chauffeur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de 1.750,- en 2.600,- euro op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar  en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Reiskostenvergoeding richting regio Amsterdam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren!
Is deze vacature van chauffeur in regio Amsterdam een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Marlon ik geef graag antwoord via Whatsapp via 06-39007975Hoor ik wat snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via