Commercieel medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Ridderkerk; Eekels Pompen
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels (Eekels) Pompen groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst om ons team te versterken.
In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt van de organisatie via beantwoorden van de eerstelijns telefoon en email.  
Hier krijg jij vragen vanuit bestaande en nieuwe klanten met betrekking tot de aanvragen van pompverhuur en aan jou de mooie taak om deze klanten te voorzien van advies. Met jouw commerciële vaardigheden is dit geen enkel probleem. Is de klant al intern bekend? Dan zet jij deze door naar het juiste contactpersoon.

Tijdens het adviseren werk jij met veel verschillende systemen en moet je dus snel kunnen schakelen. Wanneer wij zelf iets niet voorradig hebben, ga jij op zoek naar andere mogelijkheden om de klant toch te kunnen helpen. Buiten dat jij klanten te woord staat, houdt jij je ook bezig met het draaien van afleverbonnen voor onze chauffeurs en het maken van orderbevestigingen. Ook maak jij retourbonnen gereed en bel jij klanten na voor het bespreken van de offertes. Als laatste ben je als commercieel medewerker binnendienst ook verantwoordelijk voor het verwelkomen van gasten en het assisteren/voorbereiden van meetings van klanten. 


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!  Bij Boels (Eekels) Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle Jij komt in  Ridderkerk te werken binnen een team van 3 collega’s, waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker binnendienst succesvol te zijn, heb je:

 • MBO werk- en/of denkniveau, het is een pré wanneer jij al ervaring hebt in de commerciële binnendienst
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden;
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, verder ben jij resultaatgericht en heb jij continu de focus op een tevreden klant;
 • Bij voorkeur ervaring in de verhuurbranche.
   

Je krijgt een heleBoels
Ga je aan de slag als commercieel binnendienst medewerker bij Boels te Ridderkerk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling, zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven, ontvang je:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Ridderkerk;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting.


Boelseye!
Is deze vacature voor commercieel administratief medewerker bij Boels (Eekels) Pompen  een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0638594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via