Assistant Depot Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Eindhoven - Tongelre
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van assistent filiaalmanager voor ons mooie filiaal te Eindhoven. 
Als assistent filiaalmanager ga jij nauw samenwerken met Jan, de filiaalmanager. Samen gaan jullie je bezig houden met het aansturen van de dagelijkse operatie waarin jij ook te maken krijgt met dagelijks klantcontact en de acquisitie van potentiële klanten in de directe omgeving.

Samen met de filiaalmanager draag jij de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de commerciële én financiële doelstellingen. Uiteindelijk zal jij ook een belangrijk steentje bij gaan dragen aan de persoonlijke ontwikkeling, aansturing en coaching van het team. Dit betekent dat jij verbeteringen aanbrengt t.a.v. het team en de processen maar je ook bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit. Gezien de beoogde groei ben jij ook actief bezig met acquisitie en breng jij potentiële klanten in kaart.  

Uiteraard ben jij flexibel als assistent filiaalmanager en zorg jij er samen met het team voor dat de vestiging blijft draaien en de samenwerking nog beter wordt. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Jouw toekomstige team in Einhoven heeft meerdere fulltime medewerkers. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestigingen. Aan jou de taak om verder te bouwen. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

Kom bij de Boels-familie
Commercieel en een verbinder; jij kunt het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Jouw sporen verdiend in een leidinggevende rol;
 • Luisterend vermogen, een kar-trekker mentaliteit en signaleer jij eventuele knelpunten;
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief;
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen. 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Eindhoven;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, hospitalisatieverzekering en huren met forse personeelskorting!


Boelseye
Is deze vacature van assistent filiaalmanager in Eindhoven een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641079459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via