Pijpfitter

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga jij doen als Monteur?
Bij Boels (Eekels) Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pomp installaties. Als specialist binnen onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle.  Door onze groei is er een rol ontstaan voor een flensmonteur op onze locatie te Geleen.

Als pijpfitter ben jij verantwoordelijk voor de reparatie en preventief onderhoud van onze diverse pompinstallaties. Omdat jij afwisselende dagen hebt met reparaties en onderhoud, is geen dag hetzelfde. Jij bent verantwoordelijk voor het elektrische doormeten, beoordelen en testen van de machines. Wanneer je een defect vindt in de pomp, ga jij ook aan de slag met het vervangen van de onderdelen. Denk hierbij aan lagers, keerringen en tandwielen. In lastige situaties, heb jij veel contact met je directe collega’s op de buitendienst. Met hen overleg jij de situatie en maak je een plan van aanpak. Het mooie van deze pijpfitters functie is; ook al heb jij misschien nog niet veel kennis van onze pompinstallaties, wij zorgen ervoor dat jij dit onder de knie krijgt. Wellicht groei jij in de toekomst dan ook door naar een functie als bijvoorbeeld servicemonteur!

 

Als pijpfitter heb je altijd te maken met consignatiedienst eens in de zoveel tijd. Verder bieden wij jou een dynamische werkomgeving mét doorgroeimogelijkheden binnen ons groeiende familiebedrijf.
 

Eekels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Eekels Pompen waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.


Jouw profiel
Technisch en leergierig; jij bent het en dus pas jij binnen ons team! Als pijpfitter pas jij binnen dit team als:

 • Je beschikt over een technische voor opleiding in een relevante technische richting;
 • Jij in het bezit bent van een geldig VCA of bereid bent om deze te behalen, rijbewijs B is mooi meegenomen;
 • Je flexibel, klantgericht en collegiaal te werk gaat;
 • Je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt;
 • Jij woonachtig bent in Geleen of directe omgeving.


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als pijpfitter dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Eekels Pompen:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Geleen
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren?
Is deze vacature voor pijpfitter in Geleen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Melissa en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-38594479. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via