Service monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Den Bosch
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als service monteur maak jij onderdeel uit van ons enthousiaste team van de technische dienst. De technische dienst is gevestigd in Sittard, maar jij gaat aan de slag in de regio Den Bosch. Omdat jij op locatie service verleent zullen jouw werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden bij onze klanten in deze regio. In de functie van service monteur bij Boels werk je ook nauw samen met jouw collega’s van de verschillende filialen in jouw regio met wie jij regelmatig telefonisch & persoonlijk contact hebt.

Als jij op pad gaat voor een klant in de regio betreft het vaak een storing (in de dagdienst); zo kan het zijn dat de hoogwerker niet of niet goed werkt, belangrijk is dat jij snel reageert én het probleem verhelpt voor de klant. Dagelijks kom jij verschillende technische uitdagingen tegen wat veel vraagt van jouw creatieve denkvermogen. Naast reparaties op locatie kan het ook zo zijn dat je de klant telefonisch kunt helpen. Belangrijk is dat jij je kunt inleven in de klant én het probleem. Omdat geen dag hetzelfde is als service monteur kan het ook gebeuren dat jij jouw collega’s op één van de filialen in de omgeving helpt óf dat jij jouw collega mee onderweg neemt om ervoor te zorgen dat jouw collega net zo goed als jij wordt!

Als service monteur kunnen wij jou garanderen dat jij met verschillende machines in aanraking komt. Denk aan hoogwerkers, maar ook met diverse grondverzetmachines. Tegenwoordig wordt onze vloot ook meer en meer groener, met o.a. elektrische graafmachines, schaarhoogwerkers en hybride kniktelescoophoogwerkers.

Kortom; een afwisselende, technisch inhoudelijke functie voor een echte allrounder die de klant op nummer 1 heeft staan!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Als service monteur krijg jij te maken met alle filialen in de regio Den Bosch, dit betekent dat jij deel gaat uitmaken van alle teams, als dat geen uitdaging is!


Jouw profiel
Klantgericht en een hart voor de techniek; dit ben jij ten voeten uit en dus pas je binnen ons oranje team! Je bent 32-40 uur per week beschikbaar en één keer in twee maanden draai je een storingsdienst waarvoor je beloond wordt. Om daarnaast ook als service monteur de beste te worden, ben en heb jij:

 • Een relevante technische opleiding afgerond richting techniek (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of voertuigentechniek/Landbouwtechniek of vergelijkbaar);
 • Enkele jaren relevante werkervaring als monteur;
 • Woonachtig in de regio Den Bosch;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal ;
 • Oplossingsgericht, communicatief sterk en zelfstandig én ben jij in het bezit van jouw rijbewijs!


Wat wij jou bieden
Als je bij ons komt werken als service monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een Boels Service bus om in de regio naar jouw klanten te rijden;
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness’
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren
Is deze vacature van service monteur bij Boels in de regio Den Bosch een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op  06-41105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via