Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Velddriel; Hoogwerkers

Dit is de rol

Boels pitstop
Bij Boels Velddriel richten wij ons op de verhuur van onze grotere machines aan de zakelijke markt. Om ervoor te zorgen dat onze klanten het best werkende materieel krijgen aangeboden werkt onze technische dienst te Velddriel er hard voor om onze machines te onderhouden, keuren en te repareren. Kom je mee? Op deze prachtige locatie in Velddriel is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van monteur (parttime of fulltime). In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en keuren van het volledige Boels machinepark voor de regio Midden & Zuid Nederland.


Op onze locatie in Velddriel is een dag van een monteur nooit hetzelfde. Jij start iedere dag met een goede kop koffie uit onze koffie automaat. Je begint jouw werkdag met een overleg met de Leidinggevend Monteur in de werkplaats. Samen met hem bespreek je jouw planning en de prioriteiten die er voor die dag zijn. Zo begin je met de reparatie van een verreiker die een motorstoring heeft. Jouw taak om de storing te achterhalen en op te lossen zodat de verreiker de volgende dag weer kan worden verhuurd aan een klant.

 

Je vervolgt je dag met controles en keuringen op een aantal heftrucks en hoogwerkers die de volgende dag gereed moeten zijn voor de verhuur aan onze klanten. Wanneer deze gecontroleerd en gekeurd zijn zit jouw werkdag er bijna op. Eerst controleer je nog een paar net teruggekomen machines vanuit de klanten op gebreken. Nadat je de laatste controle hebt uitgevoerd ga jij voldaan naar huis en geniet je van jouw welverdiende avond.

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
 

Jij komt te werken in Velddriel binnen een team dat bestaat uit ongeveer 15 collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Samen met jouw  collega’s ga je ieder jaar een leuke activiteit doen en is er iedere vrijdag een snackmiddag!

Het oranje team en jij
Technische schema’s lezen en tekeningen lezen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, ben en heb je:

 • Een relevante MBO opleiding afgerond richting techniek (werktuigbouwkunde of voertuigentechniek);
 • Ervaring met het sleutelen aan voertuigen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Leergierig en oplossingsgericht


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Velddriel
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness’
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Velddriel een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mike Vugts  en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-381 909 44. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via