Leerling Monteur BBL - Zoetermeer Bleiswijk

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (HUB) (45
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels Pitstop
Klaar om de beste BBL’er te worden van Boels in Zoetermeer-Bleiswijk? Als leerling monteur BBL leert Boels je alle fijne kneepjes van het vak. Gedurende je opleiding wordt je in verschillende fases begeleid om monteur te worden bij Boels. Tijdens je de eerste fase van je opleiding ga je mee lopen met ervaren monteurs en maak je kennis met het grote assortiment aan machines van Boels. In de tweede fase ga je machines controleren, voer je testen uit en verricht je kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden zodat de machines optimaal blijven functioneren. Vervolgens ga je aan de slag met het maken van diagnoses en het uitvoeren reparaties. In de laatste fase voordat je de opleiding afrond ga je storingen in machines zoeken en voer je grote reparaties uit.

Binnen de Boels HUB in Zoetermeer-Bleiswijk zijn er drie praktijkbegeleiders die jou als leerling monteur BBL persoonlijke begeleiding bieden gedurende de opleiding. In het begin vind er dagelijkse aansturing plaats en zijn er tweewekelijkse voortgangsgesprekken. Naarmate je zelfstandigheid toeneemt, wordt de begeleiding langzaam afgebouwd. Naast de begeleiding van de praktijkbegeleiders op dit filiaal krijg je ook technische trainingen van specifieke machines door verschillende leveranciers. Na het afronden van je technische BBL opleiding kun jij bij Boels aan de slag als volwaardig werkplaats monteur en kun je jezelf verder ontwikkelen tot service monteur waarbij je door de hele regio reist om de Boelsmachines te repareren.

Boels Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Onze HUB in Zoetermeer-Bleiwijk is gespecialiseerd in Hoogwerkers. Je zult dus regelmatig op hoogtes van 43 meter te vinden zijn, cool hé. Je komt terecht in een hecht team waarin open gecommuniceerd word, samenwerken erg belangrijk is en iedereen voor elkaar klaar staat om een ander te helpen. Daarnaast beschikt dit team over een goed gevoel voor humor en wordt er op vrijdagmiddag samen genoten van snacks of de barbecue.

Het oranje team en jij
Gemotiveerd, leergierig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als leerling monteur BBL de beste te worden bij Boels:

 • Heb je géén hoogtevrees;
 • Vind je techniek interessant en sleutel je graag;
 • Ben je gemotiveerd en gedreven om jezelf te ontwikkelen tot monteur;
 • Wil je een technische BBL opleiding starten.
   

Je krijgt een heleBoels
Als je ons team komt versterken als leerling monteur BBL, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun je dit verwachten van Boels.

 • Je krijgt tijdens je opleiding een arbeidsovereenkomst met passend salaris;
 • Leeftijd

  Salaris op basis van een 40- urige werkweek

  16 jaar

  €693,70

  17 jaar

  €799,05

  18 jaar

  €922,00

  19 jaar

  €1.080,05

  20 jaar

  €1.756,20

  21 jaar of ouder

  €1.850

 • Reiskosten vergoeding richting Zoetermeer-Bleiswijk;
 • Het behalen van verschillende certificaten zoals: heftruck, hoogwerker en VCA;
 • Je krijgt de mogelijkheid een vak te leren met behulp van ervaren professionals uit de praktijk;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting en Boels Benefit at work personeelskorting.
   

Boelseye!
Is deze vacature van leerling monteur BBL bij Boels in Zoetermeer-Bleiswijk een schot in de roos?  Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina Borghoms en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 38 80 71. Hoor ik snel van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via