Teamleider Sales Service Center

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (HUB) (45
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Binnen onze organisatie én enthousiaste team in de regio West Zuid zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van support manager.

Bij Boels willen we de beste zijn. Dat past bij ons en dat stralen we ook uit. Als Teamlead SSC ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 3 -5 collega’s  van het Sales Centre. Het sales service centre ondersteunt de commerciële buitendienst en depots onder andere met het maken van offertes.

Daarnaast ben je omzet omzetverantwoordelijk voor onze mid accounts (10-25K), samen met het team maak je een bewerkingsplan voor deze groep klant en zorgt voor de uitvoering hiervan.  Je bent een sparringspartner van de Salesmanager en het salesteam.  Je wilt het elke dag beter doen, en bent dan ook continu op zoek naar verbeter kansen. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van diverse verbetertrajecten en zoekt de afstemming met je collega’s in het land.  Je weet je team en je collega’s uit te dagen, te motiveren én te coachen dat zij zich continu blijven ontwikkelen.
Verder heb jij als Teamlead SSC een belangrijke rol t.a.v. ontwikkeling binnen ons Sales Service Centre. Omdat dit een relatief nieuwe afdeling is binnen onze organisatie is het belangrijk dat onze processen verder ontwikkeld worden waarbij jij ook betrokken bent bij de organisatie, coördinatie, inzet en het opleiden van de (tijdelijke) collega’s. Hiervoor werk jij nauw samen met de district manager en je collega’s in het district om de beste manier van werken te ontwikkelen en te implementeren. Op regelmatige basis stem jij tevens zaken af met jouw collega Teamleaders van de andere districten met als doel een optimale samenwerking te realiseren en te behouden.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Vanuit deze functie ga jij aan de slag binnen het district West Zuid (Zuid Holland / Zeeland) met standplaats Zoetermeer en maak jij onderdeel uit van een enthousiast en ambitieus team.
Het oranje team en jij
Flexibel in aanpak en volwaardig gesprekspartner op alle niveaus; jij kan het én bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als support manager de beste te worden, heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Analytisch vermogen en ben jij organisatorisch sterk;
 • Affiniteit met Commercie;
 • Coachende vaardigheden; als geen ander weet jij jouw collega’s in hun kracht te zetten en te motiveren, verder beschik jij over de vaardigheid om de verbinding te leggen tussen operatie, sales en management zodat zij optimaal communiceren én samenwerken;
 • Communicatieve vaardigheden en een motiverende instelling; jij bent in staat collega’s mee te nemen in de visie van Boels waarbij jij onze strategie verder kunt vertalen naar de operatie;
 • Een positieve én enthousiaste instelling
  Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als support manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • In deze rol krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone;
 • Diverse interne trainingen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van support manager bij Boels in district West Zuid (standplaats Zoetermeer) een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle Boer en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via