Administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Zwolle
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker ondersteun je 9 area monteurs met administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van de facturatie van de technische dienst.  Zodra er een storing binnenkomt, plan jij onze monteurs hierop in en zorg jij ervoor dat de storing zo snel mogelijk opgelost kan worden. Deze storingen worden verwerkt in een ERP-systeem.  De storingen komen binnen via de mail, waarna jij vervolgens telefonisch contact hebt met de monteurs. Wanneer een van de monteurs onderdelen nodig heeft, ga jij op zoektocht. Jij controleert waar de onderdelen voorradig zijn en indien deze niet voorradig zijn, houdt jij in de gaten hoelang de eventuele levering gaat duren. De bestelling gaan via SAP.  Dit alles zodat de monteurs hun werk het beste kunnen uitvoeren.

 

Buiten dat je dit doet voor onze HUB in Zwolle, ondersteun je ook alle andere filialen in de regio Noord Nederland. Voor hen ben jij de eerste lijn voor technische ondersteuning. Wanneer op andere filialen werkzaamheden blijven liggen, pak jij deze op en zorg je ervoor dat ook zij verder kunnen. In je rol als Administratief medewerker ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken van de werkbonnen en het administratief afhandelen van de storingen in het ERP-systeem. 


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het team waarin jij komt te werken in  Zwolle   bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen  geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel
Ervaring als Administratief medewerker: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook de beste te worden, heb je:

 • Beheersing van de Engelse taal in geschrift; Onze technische informatie is vaak Engelstalig
 • Ervaring met MS Office
 • Adhoc kunnen denken
 • Prioriteiten kunnen stellen en werk zien

 

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken als Administratief medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2034,- en € 2905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting  Zwolle
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!
Is deze vacature van Administratief medewerker in  Zwolle een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? 
Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

 

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via