Manager Unitverhuur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Bij Boels Site Accommodation leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor vele grote en gerenommeerde opdrachtgevers in heel Nederland binnen, de bouw & installatie en industrie. Tevens zijn wij grootschalig aanwezig binnen de evenementensector en voorzien we o.a. evenementen zoals Pinkpop, Lowlands en Tomorrowland al sinds jaar en dag van onze units. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.  Boels Site Accommodation is een specialisatie binnen de Boels organisatie en is de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid. Vanwege deze groei zijn wij op zoek naar een sterke manager unitverhuur, welke kan bijdrage aan deze groei.

Dit kun je verwachten als manager unitverhuur bij Boels Site Accommodation: je geeft leiding aan ongeveer 25 medewerkers van het filiaal in Sittard en je bent (eind) verantwoordelijk en P&L verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het filiaal. Je bent voortdurend in contact met de commerciële afdeling en beoordeeld aanvragen van klanten in samenspraak met je collega’s van de commerciële afdeling. Je beoordeeld technische tekeningen en de haalbaarheid van aanvragen met het doel om zoveel mogelijk te verhuren. Ondanks dat het een operationele rol betreft ben je wel degelijk commercieel ingesteld en ga je voor het beste resultaat. De beschikbare vloot is het belangrijkste voor de filiaalmanager. Je zorgt ervoor dat je vloot direct inzetbaar is zodat we snel en adequaat kunnen leveren aan onze klanten. Indien units (groot) onderhoud nodig hebben dan zorg je voor een actieplan zodat de unit zo snel als mogelijk weer verhuurd kan worden.

Dit doen we allemaal op een veilige manier. Veiligheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Jij zorgt dat ervoor dat het filiaal werkt conform de voorgeschreven procedures binnen VCA.

Je wordt ondersteunt door 2 assistenten die zorgen dat de dagelijkse operationele processen op het filiaal continue blijven doorlopen. Dat geeft jou de ruimte om te zorgen dat iedereen gemotiveerd is en weet wat er van hem/haar wordt verwacht. Met jou uitstekende communicatieve vaardigheden weet je je team te motiveren en te inspireren. Je bent een verbinder en weet uit iedereen het beste te halen. Je bent als filiaalmanager tevens verantwoordelijk voor de kosten en daarmee ook voor de inkoop van het filiaal. Je kijkt continue hoe zaken slimmer, sneller en efficiënter kunnen om daarmee te gaan voor het optimale resultaat.

In de rol van manager unitverhuur ben je voortdurend in contact met collega’s binnen Boels Site Accommodation maar ook met collega’s van andere afdelingen binnen de Boels organisatie. Je ziet het belang van samenwerken in en communiceert open en duidelijk. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en je hebt een hands-on mentaliteit.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw toekomstige team te Sittard bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Het team bestaat uit 2 assistenten, diverse monteurs, (heftruck) chauffeurs en timmermannen. Je rapporteert aan de Areamanager Benelux. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? 

Jouw profiel
Zelfstandig werken, commercieel denken, mensen activeren, motiveren en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als manager unitverhuur de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 5+ jaar relevante ervaring;
 • Relevante werkervaring; bij voorkeur uit een logistieke/productie omgeving;
 • Een goede beheersing van Excel;
 • Een verantwoordelijke én hands on instelling en ben jij iemand die veel eigen initiatief toont!

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als manager Unitverhuur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris tussen de 3.500 en 4.633,- euro bruto per maand obv 40 uur en een bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren
Is deze vacature van manager unitverhuur bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp 06-11388109, hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via