Financieel Analist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als financieel analist bij Boels in Sittard ben je verantwoordelijk voor de prestaties en de verbetering van verschillende processen. Jouw focus ligt op het ondersteunen van de financial accounting teams bij verbeterprojecten. Hierbij onderhoud jij de contacten met operationele afdelingen, IT en externe partijen. Zo zal je bijdragen aan het project One Finance (S4Hana) en ga je afdeling overschrijdende IT-projecten leiden die relevant zijn voor financial accounting. Door continues improvements stel jij de afdeling in staat in control te zijn.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de maandelijkse afstemming van de balans, het beheren en documenteren van proceskennis en het beschikbaar stellen van rapportages en dashboards.
 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 28 collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het Financial Accounting team, onderdeel van het Financial Shared Service Center van Boels. De sfeer is altijd goed, je collega's zijn experts op hun gebied en kijken uit naar jouw versterking.
 

Jouw profiel

Ontwikkelingsgericht, strategisch; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als financieel analist de beste te worden bij Boels in Sittard:

 • Beschik je over een HBO/WO diploma in accounting, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of andere financiële richtingen;
 • Heb je minimaal 3 jaar werk ervaring in een finance gerelateerde functie binnen een grote organisatie;
 • Heb je kennis van Lean Six Sigma, SAP4HANA, Visio en verander management;
 • Ben je oplossingsgericht, flexibel en analytisch ingesteld;
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een plus.
   

Wat wij bieden?

Als je bij ons komt werken als financieel analist in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past;
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Bij de selectie willen we ook vooral je ambities ervaren en bespreken op welke wijze een carrière bij Boels zich voor jou kan ontwikkelen. We hopen je namelijk voor de lange termijn bij Boels te mogen verwelkomen en dus niet alleen een baan aanbieden maar meer nog een carrière met alle ondersteuning die daar bij hoort.


Solliciteren

Is deze vacature van financieel analist bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Marielle Boer telefonisch of via Whatsapp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via