Depot Manager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Breda

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaal manager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor ons filiaal in Breda. Hierin is het jouw doel om ervoor te zorgen dat het teamsop dit filiaal dusdanig word opgebouwd dat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw team op locatie.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de vestigingen verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële activiteiten in de regio. Als filiaalmanager te Breda ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Jouw totale team bestaat uit 15 personen. Als filiaalmanager heb jij een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De regio waarin jij komt te werken is een gebied met veel potentieel. In de regio rondom Breda zijn er veel grote lopende projecten en staan er voor de komende jaren nog enorm veel mooie projecten in de planning. Als filiaal manager bieden wij jou een uitdagende functie aan. Eén van deze uitdagingen is het bewerkstelligen van groei van jouw vestiging en dus ook binnen jouw team. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaal manager geef jij leiding aan dit TEAM, wordt je onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de regiomanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze TEAMS. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het TEAM!

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Als filiaalmanager kom jij ons versterken, jij maakt onderdeel uit van het team Zuid waarin jij samenwerkt met jouw collega filiaal managers. Je rapporteert in deze rol aan de areamanager.

Het oranje team en jij
Sluit onderstaand profiel bij jou aan, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaal manager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen een bouw gerelateerde branche, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Een hands- on mentaliteit en ben jij fulltime beschikbaar.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaal manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Dit varieert tussen de €3243,- en €4633,- 
 • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Breda;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaal manager voor ons filiaal te Breda een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641079459. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via