Montagemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 123

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Portable Kitchens is de grootste aanbieder van mobiele keukens in Europa. Wij leveren mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten. Of de klant een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke complete keuken voor een aantal jaren; bij Boels Portable Kitchens zitten zij goed. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. En jij, als montagemedewerker kan hier deel van gaan uitmaken!
 

Als montagemedewerker (parttime of fulltime) kom jij hechte team te Sittard versterken. Samen leveren wij een hoog kwalitatief product af aan onze klant, op locatie binnen heel Europa. Wij leren jou hoe jij apparatuur kunt testen, onderhouden en repareren. Hierbij kun jij denken aan complete keuken units, koel- vriescontainers, vloerunits en keukenapparatuur. Deze werkzaamheden vinden plaats op onze werkplaats in Sittard. Het monteren zal plaats vinden in binnen- & buitenland. Dit betekent dat je regelmatig van huis bent en, al werkend, de mogelijkheid hebt om meer van de wereld te zien op kosten van Boels! Onlangs hebben de collega’s een prachtig project afgerond in Innsbruck, maar een week later zijn zij in het noorden van Duitsland bezig met het monteren van onze producten bij een groot event wat gaat plaatsvinden.


Als montagemedewerker (parttime of fulltime) in Sittard ben jij multi-inzetbaar én bereid om alles te leren, ook op het gebied van kleine loodgieters- en lichte timmerwerkzaamheden.Kortom; ben jij dé geschikte kandidaat zonder heimwee maar met een technische achtergrond, die de wereld verder wil ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

 

Het oranje team en jij
‘Een allround klusser en creatieve probleemoplosser’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Boels zoekt zowel parttime als fulltime medewerkers. Om daarnaast ook als montagemedewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een technische achtergrond;
 • Affiniteit met kleine loodgieters- en lichte houtbewerking werkzaamheden of bent bereid deze aan te leren;
 • De doelstelling om te leren met een flexibele instelling gezien het internationale karakter van de rol;
 • Kennis van de Nederlandse taal, als je de Duitse taal beheerst is dat mooi meegenomen
 • Een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als montagemedewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1.850,- en € 2.750,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van montagemedewerker bij de afdeling Portable Kitchens in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Marlon en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via