Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Apeldoorn - Zuid
 • Vakgebied Branches

Dit is de rol

Boels pitstop
Als monteur (parttime of fulltime) op onze vestiging in Apeldoorn  ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan ons machinepark. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, maar ook aan machines op het gebied van grondverzet. En tegenwoordig wordt onze vloot ook meer en meer groener, met o.a. elektrische graafmachines, schaarhoogwerkers en hybride kniktelescoophoogwerkers. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verhuur.

Op basis van de dagelijkse planning kan het gebeuren dat jij op een dag verantwoordelijk bent voor de reparatie van een telescoophoogwerker. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Hopelijk heb jij geen hoogtevrees als de hoogwerker jou op 43 meter hoogte een fantastisch uitzicht biedt over Apeldoorn  en omgeving! Kortom; als monteur bij Boels is geen dag hetzelfde!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in Apeldoorn  binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij
Rijbewijs B en flexibel; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Dat betekent bij ons: minimaal een contract van 20 uur per week tot maximaal 40 uur per week. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante technische opleiding afgerond
 • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
 • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.850,- en € 2.750,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Apeldoorn
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van monteur (parttime of fulltime) in Apeldoorn  een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Anckeren ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-18414812. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via