Monteur Bouwplaatsinrichting

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20-40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Wij zijn op zoek naar een monteur voor onze afdeling Bouwplaatsinrichting (BPI). Deze afdeling is specialist met betrekking tot het bieden van maatoplossingen aan opdrachtgevers die ons materieel nodig hebben om veilig te kunnen werken op de bouwplaats. Vanuit onze locaties te Sittard en Nijkerk wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd. Hierin leveren wij kwalitatief hoogwaardig materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.In deze rol als monteur ga jij vooral opereren in het zuiden van Nederland en België.

Als monteur krijg je te maken met zeer uiteenlopend werk, denk hierbij aan het zowel mechanisch- als elektrisch onderhouden van personen- & goederenliften, het demonteren en het monteren van liften en trappentorens op locatie, het aansluiten van terreininrichting (Denk hierbij aan water en electra) en het verhelpen van storingen op locatie. In beginsel zal je ingewerkt worden door een ervaren collega, om na verloop van tijd, zelfstandig op pad te kunnen gaan.

Verder ben jij als monteur actief betrokken bij het opstarten van projecten en lever jij netjes, nauwkeurig en correct het materieel en machines op. Op locatie fungeer jij als aanspreekpunt naar de klanten en draag jij bij aan een veilige werkomgeving voor de mensen op de bouwlocaties die met ons materieel gaan werken.

Vanuit deze rol werk jij op verschillende locaties in het Nederland en België, mocht de klus niet in een dag geklaard zijn regelen we uiteraard een hotel voor jou. Jouw werkdagen begint fijn vanuit thuis, omdat de service bus al op de oprit klaar staat. Klinkt toch als een bijzondere uitdaging?

 

De Boels familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken bestaat uit meerdere collega’s over het gehele zuiden van Nederland. Omdat iedereen ergens anders werkt en woont, hebben zij een appgroep. Hierin wordt onderling contact gehouden, zodat je toch een team blijft met jouw collega’s! Tevens heb je wekelijks even telefonisch contact met de technisch specialist om te kijken of alles goed gaat en om te bespreken of jij nieuw materiaal nodig hebt in jouw bus.

 

Het oranje team en jij
Technische kennis, geen hoogtevrees  en zelfstandig werken; jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als meewerkend voorman de beste te worden, heb je;

 

 • MBO werk- & denkniveau met recente ervaring in een soortgelijke functie;
 • Communicatieve vaardigheden, je weet wat jouw klanten van jou verwachten;
 • Een rijbewijs BE;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel; Omdat je veel alleen op pad bent, ben jij verantwoordelijk voor onze klant.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring pat, tussen de € 2.207 en €3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen;
 • Een eigen service bus;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in zuid Nederland een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109.  Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via