Projectmanager Bouw

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als Projectmanager Bouw bij Boels is geen dag hetzelfde! Je werkt vanaf ons hoofdkantoor in Sittard maar bent uiteraard ook regelmatig op locatie te vinden in de verschillende Europese landen waar Boels actief is. Jouw verantwoordelijkheden zijn afwisselend, want je trekt de kar vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Hieronder een voorbeeld van hoe je dag eruit kan zien:

In de auto onderweg naar het vliegveld voor een oplevering in Wenen word je door je collega’s gebeld dat er grond gekocht is in Duitsland, of je alvast wil schakelen met de instanties en architecten zodat er zo snel mogelijk een plan gemaakt kan worden. Morgen mag je ook stoppen op een andere locatie in Oostenrijk om de voortgang van een project te controleren dat achter dreigt te raken op schema. Intussen probeer jij de aannemer te bereiken met vragen en belt jouw collega om even met je te sparren over een project. Kortom, je bent de spil die de nieuwbouw en verbouwingsprojecten draaiende houdt voor Boels.

Aan afwisseling ontbreekt het dus niet in deze functie! Als Projectmanager Bouw  in Sittard ga jij je focussen op onze vastgoedprojecten bestaande uit zowel nieuwbouwprojecten en verbouwingen van bestaande locaties en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van vastgoedprojecten in diverse Europese landen.

Je standplaats is het hoofdkantoor in Sittard, in de praktijk zul je dit afwisselen met werken op locatie en eventueel thuiswerken.
 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! 

Jij komt te werken in Sittard binnen het vastgoed team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Het is een nuchtere en open cultuur met plezierige collega’s. Iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.
 

Jouw profiel
Gestructureerd en stressbestendig; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Projectmanager Bouw de beste te worden bij Boels, beschik je over het volgende:

 • Een relevante HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde of vergelijkbaar óf een gelijkwaardig niveau opgebouwd door werkervaring;
 • Minimaal enkele jaren ervaring met bouw gerelateerd projectmanagement;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Duitse taal is vereist, Engels is een plus;
 • Een zelfstarter, communicatief, daadkrachtig en toegankelijk.
   

Wat we bieden
Als je bij ons komt werken in Sittard als Projectmanager Bouw, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €3.243 en €4.633 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Een bedrijfswagen, tankkaart, onkostenvergoeding, pensioenregeling en eventuele thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Solliciteren
Is deze vacature van Projectmanager Bouw in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik sta je graag telefonisch of via WhatsApp te woord op 0628757591. Hoor ik snel wat van je? 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via