Stage Bedrijfskunde

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage bedrijfskunde bij Boels in Sittard ga je aan de slag met een van onze procesverbeterings opdrachten.

Je kan aan de slag gaan met de procesverbeteringen voor onze werkplaatsen door middel van de 5s methodiek. Hiervoor ga je een implementatieplan opstellen voor de invoering van het 5s model op de werkvloer. Hiermee zorg jij ervoor dat werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en kosten gereduceerd worden. Om dit te realiseren ga je aan de slag met het model te leren kennen en het in kaart brengen van de huidige situatie door field research te doen. Op basis hiervan beschrijf je de verbeteringen die ingevoerd kunnen worden en met de daarbij behorende kostenreductie voor al onze divisies in de achttien landen waar wij actief zijn.

Óf

Je gaat tijdens jouw stage bederijfskunde bij Boels in Sittard aan de slag met het realiseren van de kostenreductie van gereedschappen en onderhoudsmiddelen. Om deze kosten te reduceren zal er na een grondige analyse een uniform beleid opgesteld moeten worden voor de gehele organisatie in de achttien landen waar wij actief. Om dit beleid op te stellen ga je de huidige uitgaven en aanwezige richtlijnen in kaart brengen en maak je een inventarisatie van de benodigdheden en autorisaties. Op basis hiervan stel je een implementatie plan op waardoor Boels de kosten in de toekomst kan reduceren.


De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. In het team van Fleet Operations in Sittard ga je aan de slag in een divers team. Jouw collega’s barsten ban de energie en staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan!
 

Jouw profiel

Teamplayer, Nieuwgierig:  jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook de beste te worden tijdens je stage bedrijfskunde bij Boels in Sittard:

 • Volg je een HBO/WO opleiding; (Technische) Bedrijfskunde, International Business of vergelijkbaar.
 • Ben je numeriek en procesmatig sterk en heb je een can-do mentaliteit;
 • Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Start je stage in september 2022 en duurt minimaal 5 maanden.


Wat we bieden

Als je ons team komt versterken tijdens je stage bedrijfslunde doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een passende stagevergoeding  van €500 per maand;
 • Werktijden zijn flexibel in te richten tussen 7.00 en 17.00 uur;
 • Mogelijkheid om vanuit thuis te werken, in overleg met je manager;
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard.

 


Solliciteren!

Is deze stage bedrijfskunde bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via