Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud)

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud) in Sittard heb je een afwisselende rol. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning, optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van onze verhuurvloot. Je draagt hieraan bij door de inzet van jouw sterke communicatie- en organisatie vaardigheden – je bent contactpersoon voor leveranciers, onderhoudt en optimaliseert afspraken met betrekking tot onderhoud, reparaties en keuringen en bewaakt KPI’s hieromtrent.

Je analyseert de huidige processen en systemen en doet verbetervoorstellen voor de verschillende divisies die verspreid zijn over heel Europa. Tevens draag je, samen met je collega’s, zorg voor de implementatie van nieuw ontwikkelde systemen en processen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met filialen, leveranciers en overige interne ondersteunende afdelingen (waaronder IT, Crediteuren, Inkoop, Artikelbeheer) om alle interne processen en afspraken in goede banen te leiden. De opgedane kennis gebruik je om, in overleg met het team, de ondersteuning aan de operatie te verbeteren

Kortom, een leuke en afwisselende functie waarin je een belangrijke ondersteunende rol hebt binnen Boels Rental Repair & Maintenance in Sittard!


De Boels-familie  
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je komt in Sittard te werken als Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud) binnen een team van met jou erbij 12 collega’s. Het is een dynamisch team bestaande uit personen met uiteenlopende specialisaties en vakgebieden, verdeeld over 3 teams. De diverse taken van het team zijn het bieden van service, ondersteuning en het optimaliseren van processen en systemen voor de verhuurfilialen aangaande de technische- en optische kwaliteit en keuringen van de verhuurvloot om een zo optimaal mogelijke kwaliteit en beschikbaarheid van de verhuurvloot te realiseren.

Jouw profiel

Servicegericht en pragmatisch: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud) in Sittard de beste te worden, breng je het volgende mee:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau
 • Bij voorkeur enige relevante werkervaring, maar een starter is ook welkom
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; kennis van de Duitse en Engelse taal is mooi meegenomen
 • Je bent praktisch ingesteld, werkt planmatig, servicegericht, hebt affiniteit met techniek en bent continue op zoek naar procesverbeteringen
 • Je bent bereid die extra stap te zetten om onze snelgroeiende organisatie te blijven ontwikkelen


Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als
Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud)in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen €2.383,- en €3.404,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van
Administratieve medewerker (reparatie en onderhoud)in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06 3859 4538. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via