Projectmedewerker Technical Support

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Wat ga je doen
Geen dag is hetzelfde als Projectmedewerker Technical Support in Sittard! Je hebt een breed takenpakket waarin je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de operatie ondersteuning te bieden voor een optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van onze verhuurvloot. Jouw opgedane kennis gebruik je, om in overleg met het team, de ondersteuning van de operatie te verbeteren. Je werkt dan ook actief mee aan diverse projecten om het onderhoud- en reparatietraject van de verhuurvloot verder te optimaliseren.

Je bent de spil tussen Boels en de leveranciers om onderhoudswerkzaamheden en reparaties die ge-outsourced worden te verbeteren en functioneert als vraagbaak voor de collega’s in alle landen betreffende support. Dit doe je door veelvuldig contact te hebben met de filialen, leveranciers en overige interne afdelingen (waaronder IT, Finance, Inkoop, Learning & Development en Inventory).

Ook werk je actief mee aan verbetervoorstellen betreffende de kwaliteit van onze machines. De inkomende data vanuit onze telematica systemen verwerk jij en zet jij om naar bruikbare informatie voor de operatie en adviseert pro-actief op basis van wat je ziet. Je bent dan ook handig in het bouwen en analyseren van datafiles.

Kortom, een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket waarin je echt een steentje kan bijdragen aan de optimalisatie van de verhuurvloot van Boels. Klinkt dat niet als een leuke uitdaging?
De Boels-familie  
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Je komt in Sittard te werken binnen een team van met jou erbij 12 collega’s. Het is een dynamisch team bestaande uit personen met uiteenlopende specialisaties en vakgebieden, verdeeld over 3 teams. De diverse taken van het team zijn het bieden van service, ondersteuning en het optimaliseren van processen en systemen voor de verhuurfilialen aangaande de technische- en optische kwaliteit en keuringen van de verhuurvloot om een zo optimaal mogelijke kwaliteit en beschikbaarheid van de verhuurvloot te realiseren.
Jouw profiel

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Projectmedewerker Technical Support de beste te worden, breng je het volgende mee:

 • HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding (bijv. bedrijfskunde of supply chain)
 • Bij voorkeur enige relevante werkervaring, maar een starter is ook welkom
 • Affiniteit met data-analyse is een pré, vooral als je ervaring hebt opgedaan met Qlik Sense
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; kennis van de Duitse en Engelse taal is mooi meegenomen
 • Je bent analytisch, werkt planmatig, servicegericht, weet verbanden te leggen, hebt affiniteit met techniek en bent continue op zoek naar procesverbeteringen
 • Je bent bereid die extra stap te zetten om onze snelgroeiende organisatie te blijven ontwikkelen

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als Projectmedewerker Technical Support in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen €2.623,- en €3.747,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
 • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!
Is deze vacature van Projectmedewerker Technical Support in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Michelle en ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op 06-41085663. Hoor ik snel wat van je?  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via