Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Utrecht - Lage weide (4)
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.

 

Binnen ons enthousiaste team van regio West-Noord, zijn wij op zoek naar een commercieel talent die graag met bouwlaarzen aan de projecten op gaat! Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels Jij neemt hierin het initiatief: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant en schakelt continue met jouw naaste collega’s om slagvaardig te zijn voor jouw projecten in de regio. Als accountmanager ben jij namelijk, samen met jouw naaste collega’s, verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van onze organisatie in de provincie Utrecht. Naast het externe relatiebeheer sla jij ook de interne brug voor jouw collega’s en signaleer jij kansen in de markt. Vanuit jouw intrinsieke motivatie heb jij als doel de klant te ontzorgen en mee te denken in mogelijkheden. Dit alles met als doel: een tevreden klant en een intensievere én langdurige samenwerking maar ook om een optimaal rendement te behalen. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met jouw organisatorisch talent en adviserend vermogen. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie. Jij maakt onderdeel uit van het team van Boels West-Noord waarin jij nauw samenwerkt met jouw collega’s waarin iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Jouw profiel

Sluit onderstaand profiel bij jou, dan pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, beschik jij over;

 • HBO werk- en/of denkniveau en woonachtig in de regio;
 • 3 - 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
 • Aantoonbare affiniteit met de bouwsector;
 • Sterke dienstverlenende, commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Een hands- on én winnaars mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!
 • Een hoge gun-factor én een positieve/enthousiaste instelling

Wat bieden wij?

Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een zeer aantrekkelijke bonusregeling!
 • Een leaseauto, laptop en smartphone
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
 • Ruimschootse ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
 • Last but not least, leuke teamuitjes!

Solliciteren!

Is deze vacature van accountmanager in regio West-Noord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via