Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Oude-Tonge (2-2A)
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons Boels Industrial filiaal te Rotterdam Europoort op scherp zetten? Binnen deze afdeling van Boels zijn wij de specialist die zich richt op zwaardere industrieën zoals (petro)chemie, scheepswerven, tankbouw en metaalindustrie. Hiervoor leveren we een totaalpakket bestaande uit producten en diensten op het gebied van o.a. tijdelijke licht-, lucht-, en stroomvoorzieningen, lasmachines, gereedschappen en hef- en hijsmiddelen. Verhuur op dagelijkse basis maar ook tijdens grootschalige nieuw- en verbouwprojecten waarbij veiligheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor ons succes. Naast industriële producten leveren we producten uit het gehele Boels aanbod (cross-sell), waardoor we een “One-stop” worden voor onze klanten.

 

Als filiaalmanager heb jij als doel om jouw team en het filiaal verder te ontwikkelen. Het is een klein team met korte lijnen waarin snel geschakeld wordt om de klant te voorzien van de juiste materialen. Wij zoeken iemand die met een groot lerend vermogen, je bent in instaat om snel operationele zaken eigen te maken en jij vindt het niet erg om mee te werken op het operationele vlak. Hiervoor is het van belang dat je van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang bent! Dit combineer jij met jouw flexibele instelling om er zo voor te zorgen dat het team op het filiaal te Rotterdam Europoort op een efficiënte manier blijft draaien.

 

De regio Rotterdam Europoort waarin jij als filiaalmanager komt te werken is een gebied met veel potentie. Eén van de uitdagingen zal het bewerkstelligen van groei van jouw vestiging en dus ook binnen jouw team zijn. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaalmanager geef jij leiding aan jouw team en rapporteer je aan de areamanager. 

 


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Rotterdam Europoort heeft over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie
Efficiency en procesbewaking: jij snapt het én kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO en/ of HBO werk- en/of denkniveau
 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een soort gelijke rol
 • Commerciële & sociale eigenschappen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
 • Affiniteit met de industrie.

 

Het oranje team en jij
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623, - en € 3.747, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Rotterdam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Rotterdam Europoort een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul Reinartz en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-11388109. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via