Customer Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32-40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Als Customer manager ondersteun je onze Key Accounts en fungeer je als (after sales) aanspreekpunt voor deze klanten. Hierbij zorg jij ervoor dat het totale inhuur en facturatieproces is afgestemd op de behoeftes, wensen en doelstellingen van de klant. Middels een goed intern netwerk ben je in staat om de gewenste, structurele verbetering hierin door te voeren. Je draagt zorg voor dat de kwaliteit van de geleverde diensten en waarborgt deze middel van SLA’s (Service Level Agreements).

 

Daarnaast ondersteun je als Customer Manager de Key Accountmanagers bij de commerciële bewerking van de grootste klanten van Boels. Door het monitoren en analyseren van lopende contracten, afspraken en accountplannen ben je in staat acties richting de (Key) accountmanagers en/of klanten uit te zetten, die bijdragen aan het behalen de doelstellingen van Boels en onze klanten. 

Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/ of mail. Je bezoekt klanten samen met de key accountmanager om lopende issues, verbetervoorstellen en nieuwe diensten te bespreken. Je bepaalt samen het gewenste serviceniveau van onze dienstverlening en de manier waarop we dit meten en rapporteren aan de klant. Ook zorg je voor de borging en voortgangsbewaking van deze afspraken. Je ondersteunt de Key Accountmanager in het commerciële proces door de voortgang te bewaken en waar nodig acties uit te zetten om bij te sturen. Daarnaast heb je een actieve rol in de bewerking leden van specifieke inkoop- en brancheorganisaties, denk hierbij aan het opstellen en uitvoeren van marketing/sales proposities. Last but not least verwerk je alle klantafspraken in onze systemen en zorgt voor een juiste verslaglegging in ons CRM-systeem.

 

Wat maakt deze rol zo leuk? Jouw collega Laila zegt het volgende hierover: "Ik krijg een kick van het oplossen van problemen die organisatiebreed impact hebben. Dat is wat ik hier dagelijks doe. Intern netwerken, wie heb ik nodig en wanneer? Dan naar de klant gaan, mensen omvormen en met een glimlach op het gezicht van mijn klanten en mijzelf weer vertrekken, dat is wat mijn rol zo leuk maakt."

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen is een ambitieus team. Jij werkt nauw samen met Finance, Sales en nog meer afdelingen in Sittard. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.

 

Jouw profiel

Proactief, doortastend en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Customer Manager de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Afgeronde hbo-opleiding in een commerciële en/of bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële ondersteunende rol;
 • Je bent ondernemend en proactief en een echte teamplayer;
 • Je bent communicatief vaardig en adviseert graag klanten over verbetermogelijkheden;
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel, bent resultaatgericht en hebt continu je focus op een tevreden klant;
 • Je neemt verantwoordelijkheid en werkt gestructureerd zodat je op alle momenten overzicht houdt in je werkzaamheden en prioriteiten, zonder je flexibiliteit te verliezen.

 

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Customer Manager dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) en een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Customer Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag?  Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via