Parttime verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 4-20 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Amsterdam - Noord
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Boels Pitstop

Kom jij ons Boels team in Amsterdam - Noord versterken? Als parttime verkoper op de zaterdag bij Boels ziet geen dag hetzelfde uit. Wij leren jou al onze machines kennen zodat jij de klant kan voorzien van het beste verhuur advies. Van accuboorhamer tot hogedrukreiniger, jij verhuurt ze straks allemaal. Het ene moment sta je achter de balie een klant te woord en stel je een verhuurcontract op, het andere moment zorg je ervoor dat alle machines klaar staan om opgehaald te worden. Alles houd je zorgvuldig bij in de systemen.
 

Daarnaast help je als verkoper jouw collega’s in Amsterdam - Noord bij het laden en lossen van het materieel, in sommige gevallen moet jij ook mee naar de klant voor het lossen op locatie. Komen de machines terug? Dan controleer jij of ze nog werken naar behoren en maak je ze klaar om opnieuw verhuurd te worden.

 

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!Je komt als Student te werken in een collegiaal team van 5 collega’s. Binnen het team hangt een prettige werksfeer en staat iedereen voor elkaar klaar.

 

Het oranje team en jij

Ben je geïnteresseerd in techniek? Vind je het enorm leuk om klanten van dienst te kunnen zijn? Dan maakt jou geschikt voor deze flexibele bijbaan als verkoper bij Boels in Amsterdam - Noord. Daarnaast:

 • Je bent op zaterdagochtend van 8.00 uur tot 13.30 uur en in overleg een aantal uur doordeweeks beschikbaar;
 • Je wilt in de vakanties extra werken;
 • Ben je in de vakanties een dag extra beschikbaar

 

Je krijgt een heleBoels

Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega’s, ken jij onze producten en systemen van voor tot achter. Wil je een training heftruck rijden volgen? Geen probleem. Verder kun je van een bijbaan als verkoper bij Boels verwachten:

 

 • Een uurloon hoger dan het minimumloon;

Leeftijd             Uurloon -  All-in uurloon

 

18                    €   6,08        € 7,05

19                    €   8,11        € 9,41

20                    € 10,14      € 11,76

21                    € 10,67      € 12,42

*Uurloon inclusief vakantiegeld en verlofdagen

 • Reiskosten vergoeding naar Amsterdam - Noord;
 • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.

 

Boelseye!

Is deze flexibele bijbaan als verkoper in Amsterdam - Noord een schot in de roos? Solliciteer direct via de button dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek en een rondleiding.  Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine McKay en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via