Accounts Payable Agent

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 66 - Gebouw T
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Wat ga je doen

Als Accounts Payable Agent bij Boels in Sittard houd jij je bezig met het doorgronden en continue verbeteren en optimaliseren van de accounts payable (AP) processen en ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van issues in het proces van factuurverwerking. Je ondersteunt de organisatie en stuurt deze aan met betrekking tot AP gerelateerde taken, zoals PO/GR, goedkeuringen en PO kwaliteit. Tevens ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van goede relaties met leveranciers.

In jouw rol als Accounts Payable Agent coördineer jij diverse IT projecten op AP-gebied en bent betrokken bij de uitvoering ervan. Daarnaast voer je werkzaamheden uit gerelateerd aan de maandafsluiting (vereffenen tussenrekeningen, overlopende rekeningen, IC afstemming en het maken van accruals) en bent een belangrijke schakel bij werkzaamheden rond bedrijfsovernames. Overige taken in jouw pakket zijn onder andere het controleren en oplossen van inkomende reminders en het verifiëren en corrigeren van geblokkeerde facturen.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je na een gedegen inwerktraject ook deels thuiswerken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 25 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt thuis in het Accounts Payable (crediteuren) team, onderdeel van het Financial Shared Service Center in Sittard. Het zijn stuk voor stuk leuke collega’s die houden van hard werken, maar waar humor ook zeker niet vergeten wordt. Je rapporteert aan de Manager Accounts Payable.

Jouw profiel

Hands-on en procesgericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als Accounts Payable Agent de beste te worden bij Boels in Sittard, beschik je over het volgende:

 • Een afgeronde HBO opleiding in financiële of bedrijfseconomische richting;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een internationaal georiënteerde omgeving;
 • Ervaring en affiniteit met systemen en IT (P2P) applicaties, in ieder geval goede vaardigheid met SAP;
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits;
 • Sterk ontwikkelde stakeholder management vaardigheden met zowel interne als externe stakeholders;
 • Je bent analytisch, accuraat en detail georiënteerd;
 • Je bent vastberaden, doelgericht en bent in staat om overzicht te bewaren (helicopterview).

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Accounts Payable Agentin Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past;
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Pensioenregeling, laptop, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Bij de selectie willen we ook vooral je ambities ervaren en bespreken op welke wijze een carrière bij Boels zich voor jou kan ontwikkelen. We hopen je namelijk voor de lange termijn bij Boels te mogen verwelkomen en dus niet alleen een baan aanbieden maar meer nog een carrière met alle ondersteuning die daar bij hoort.

Boelseye!

Is deze vacature van Accounts Payable Agent in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Paul Schepers telefonisch of via Whatsapp op 06 2923 9031. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via