Magazijn medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX

Dit is de rol

Boels pitstop
Kom jij ons Boels Unitverhuur filiaal in Sittard op scherp zetten? De afdeling Unitverhuur is binnen Boels gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij werken met opdrachtgevers uit onder andere de bouw & Installatie, Industrie, events, onderwijs en de zorg. Middels onze modulaire units is geen enkel huisvestingsvraagstuk te moeilijk en kunnen wij elke opdrachtgever voorzien van een passende tijdelijke oplossing. Belangrijke speerpunten voor Boels Unitverhuur zijn snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk. Hierdoor voorzien wij onze klanten binnen ‘no time’ van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten en sanitaire ruimten inclusief het benodigde inventaris.

Als magazijnmedewerk werk jij op de expeditie en in de werkplaats, je zorgt voor het laden en lossen van vrachtwagens, het verzend klaarmaken en controleren van uitgaande goederen, zorg jij ervoor dat er geen onveilige situaties ontstaan en je neemt de verantwoording met behulp van een reach- of heftruck om te zorgen dat de goederen klaar staan. Het is een afwisselende functie wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is!

Gedurende de dag zal jij tegen verschillende situaties aanlopen én voor een oplossing moeten zorgen. Doordat jij deze inspectie hebt gedaan, kun jij meteen het proces in werking zetten zodat we kunnen achterhalen of deze schade er al op zat of dat deze tijdens de verhuur is ontstaan. Jij weet als magazijn medewerker, onze specialist, wie je hiervoor moet benaderen en daardoor kun jij verder gaan met je werkzaamheden.

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt in Dordrecht te werken binnen een team met meerdere collega’s, waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt.

Het oranje team en jij
Vriendelijk en betrouwbaar; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Als logistiek medewerker pas jij binnen dit team als:

 • Je beschikt over een LBO/MBO opleiding;
 • Je flexibel, klantgericht en collegiaal te werk gaat;
 • Je een hands-on mentaliteit hebt;
 • Je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan, waarbij je accuraat en stressbestendig werkt;
 • Je in het bezit bent van een heftruckcertificaat (pré) en VCA (pré), heb je deze niet? Dan kun je deze via Boels altijd halen!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als magazijn medewerker bij Boels Unitverhuur dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature voor medewerker magazijn in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sander van Goch en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 41079459. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via