Stage Marketing

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Student
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
  • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Wat ga je doen?

Zet jij tijdens jouw stage marketing bij Boels in Sittard de afdeling Marketing & Communicatie op scherp? Tijdens jouw stage marketing bij Boels in Sittard ga je aan de slag met de optimalisatie van de marketing ‘self- service’ door een nieuwe portal voor ‘digital assets' te implementeren.

Je krijgt de mogelijkheid om de Digital Assets-portal zelf in te richten. Je maakt het juiste beeldmateriaal eenvoudig beschikbaar voor alle afdelingen binnen Boels. Je selecteert daarvoor foto’s die voldoen aan de eisen, stelt duidelijke processen en richtlijnen op voor het gebruik hiervan en zorgt ervoor dat de verschillende doelgroepen binnen Boels weten hoe de portal werkt.

Naast het inrichten en implementeren van de Digital Assets-portal werk je mee aan een aantal interessante projecten die jou de nodige ervaring en ontwikkeling binnen een Marketing &  Communicatie afdeling meegeven.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt dagelijks begeleid door je directe collega’s en specialisten op de afdeling. Daarnaast heb je een keer per week overleg met jouw manager om je voortgang en aanvullende vragen te bespreken.

 

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. 

De afdeling Marketing & Communicatie waarin jij stage gaat lopen bestaat uit drie facetten: Interne communicatie, Externe communicatie en Marketing. Tijdens jouw stage zal je meelopen bij al deze teams. Binnen het team wordt gewerkt via het Agile werkprincipe. Elke maandag zul je aansluiten bij de teammeetings en donderdag bij de stand-ups. Kortom, je komt terecht in het coolste team van Boels!

 

Jouw profiel

Commercieel, sociaal, doelgericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als de beste te worden in deze stage marketing bij Boels in Sittard:

  • volg je een hbo opleiding Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Multimedia of vergelijkbaar;
  • heb je een proactieve houding, ben je creatief en leergierig en hou je ervan om de leiding te pakken in een project;
  • beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • start je stage in september 2022 en duurt minimaal 5 maanden.

 

Wat we bieden

Als je ons team komt versterken tijdens jouw stage marketing, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

-              een passende stagevergoeding van €500 bruto per maand;

-              start je werkdag om 8.30u;

-              reiskostenvergoeding richting Sittard.

 

Solliciteren!

Is deze stage marketing bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06 11 388 071. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via