Angular web developer

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als (Angular) Web Developer bouw jij mee aan de digitale ontwikkeling van Boels Rental. Samen met je scrum team ontwerp en ontwikkel jij intuïtieve, goed werkende en gebruiksvriendelijke webpagina’s en apps voor onze klanten en partners. Afhankelijk van het team (allen op locatie in Sittard) waar je in terecht komt werk je mee aan de nieuwe self-care portal genaamd MyBoels, onze website en/of het e-commerce platform, altijd met oog voor UX. Met jouw kennis als Angular Web Developer help je het Digital Solutions team om de development capability nog verder te professionaliseren en naar een hoger niveau te brengen. Dit alles doe je vanuit Sittard voor de hele Boels organisatie.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen is een groeiend en ambitieus team  – Afdeling Digital Solutions, team Digital Development. Jij werkt nauw samen met collega Testers, Business Analisten, Product Owners en (externe) Developers. Het is een leuk, jong team met grote ambities en sterke wil.  Je gaat in eerste instantie intensief samenwerken met ontwikkelaars van onze partners. Doel hiervan is in house kennis opbouwen binnen de Boels organisatie en development capaciteit daarna uitbouwen.

Jouw profiel

Een creatieve denker, communicatief vaardig, zelfstandig, analytisch en oog voor detail: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Angular Web Developer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Kennis van en ervaring met HTML5, CSS, JavaScript en/of TypeScript en Angular
 • Ervaring met back-end ontwikkeling is een pré
 • Affiniteit met UX is een pré
 • Je hebt 2 jaar of langer werkervaring als web ontwikkelaar en ook al ervaring met het werken in een Scrum team en jij kent de Agile principes
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
 • Naast de Nederlandse taal, kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels

Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Angular Web Developer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.243,- en € 4.633,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting  Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor.
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Angular Web Developer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06- 4384 2960. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via